USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Як зустріли Новий рік у світі: фото, відео з різних країн

1 Січня 2023 11:02
На планеті Земля настав Новий 2023 рік. Першим його зустріли мешканці островів Лайн у Тихому океані, а також частина території Кірибаті.

Як зустрічали у світі Новий рік – у матеріалі ТСН.

Хто зустрів Новий рік першим

Так, найраніше Новий рік настав на острові Різдва держави Кірибаті, що в центральній частині Тихого океану. Святкові новорічні вогні тут запалили близько 12:00 за київським часом.

Також одними із перших Новий рік відсвяткували жителі островів Тонґа та Самоа, розташованих у південно-західній частині Тихого океану.
У найбільших європейських містах масштабно відсвяткували 2023 рік, повідомляє Reuters.

Журналісти пишуть, що 2022 рік запамʼятається російсько-українською війною, економічними складнощами, а також наслідками глобального потепління. Також це був рік драматичного Чемпіонату світу з футболу у Катарі та швидких технологічних змін.
У Лондоні відоме колесо огляду London Eye підсвітили синьо-жовтим на знак солідарності з Україною. Такого ж кольору був і феєрверк у столиці Великої Британії. Мер Лондона назвав святкування 2023 року найбільшим у Європі. Салюти не вщухали понад 10 хвилин. У багатьох містах по всьому світу, включаючи Лос-Анджелес і Лондон, феєрверки й урочистості транслювали в прямому ефірі.
У Сіднеї влаштували виставу із салютом біля мосту Харбор.
Близько 4:00 за Києвом 1 січня Новий рік приходить до Бразилії. А о 5:30 ранку дістається до Канади на східний острів Ньюфаундленд.

Останніми зустрічають Новий рік американська частина острову Самоа та острів Бейкер у Тихому океані. Там куранти проб’ють о 13:00 за київським часом 1 січня.
Одночасно з Україною 2023 рік зустрічають мешканці Греції, Туреччини, Ізраїлю, Румунію та Фінляндії.
How the world celebrated the arrival of 2023https://t.co/U7ThCt8ZYU pic.twitter.com/tnplou7K0r— BBC News (World) (@BBCWorld) January 1, 2023
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus