USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як покарають волинянина за спонукання неповнолітнього до злочину

22 Липня 2013 15:11
Молодик підштовхнув до скоєння злочину неповнолітнього. За це він може опинитися за ґратами на термін від трьох до семи років. Інцидент трапився у Володимирі-Волинському.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Так, дискотека ще не закінчилась, а 15-річний хлопчина вже ішов додому. Задзвонив мобільний, на дисплеї висвітився невідомий номер. Згодом з’ясувалося, що телефонував на чотири роки старший знайомий. Хлопці домовилися через кілька хвилин зустрітись у центрі міста.

Те, що запропонував знайомий, розповідає, збентежило підлітка, проте після вмовлянь він усе ж погодився. Хлопці, попередньо змовившись, демонтувавши металеву решітку вікна, проникли в приміщення магазину «Продукти», звідти хотіли викрасти солодощі та гроші. Однак на заваді їхнім злочинним планам стали працівниками охоронної фірми.

Під час досудового розслідування працівники міліції постановили: близько 3 години 30 хвилин у Володимирі-Волинському 19-річний парубок, усвідомлюючи, що його друг є неповнолітнім, усе ж запропонував скоїти крадіжку і тим самим втягнув його у злочинну діяльність. Відтак правоохоронці розпочали також досудове розслідування за частиною 1 статті 304 Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до семи років.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus