USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Як прикрашають луцькі ялинки. ФОТО

12 Грудня 2012 15:01
На прикраси та освітлення шести ялинок у Луцьку з міського бюджету витратять приблизно 150 тисяч гривень.

Про це пише «ВолиньPost».

Директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Іван Кубіцький 12 грудня розповів, що всі гроші планують витратити з міської казни.

Остаточний кошторис стане відомий, коли виконавці робіт нададуть акти про виконання, каже головний комунальник міста.

Спонсорів для прикрашення ялинок цього року не знайшлося. Нагадаємо, що міська рада пропонувала підприємствам долучитися, а зі свого боку готова була надати рекламу.

«Бажаючих нема. Ми не отримали заявок. Ніхто грошей вкладати не хоче», ‒ зазначив Кубіцький.

Почали ‒ зі святкової ілюмінації на головних ялинках на Театральному майдані. Сюди ж привезли деталі новорічного містечка, який монтуватимуть навколо трьох ялинок, що у центрі міста.

Цього року паперові банери для містечка оновили. На друк та поклейку витратили 40 тисяч гривень. Світло на новорічних ялинках міста обійдеться 98 тисяч гривень. А нові іграшки ‒ 14 тисяч гривень.

Загалом у місті за рахунок міста прикрашатимуть чотири ялинки у мікрорайонах, головні ялинки в центрі міста та ялинку біля міської ради.

Нагадаємо, що ялинку засвітити міська рада обіцяє на Миколая, 19 грудня. У Луцьку, на відміну від багатьох інших міст, головні ялинки ростуть на головній площі. Тому їх спеціально не вирубують і не встановлюють.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучанка Показати IP 12 Грудня 2012 20:30
Люди добрі!!!Шож то робицця??? Куди стілко грошей вирачають!!! Це ЖАХ!!! 150 тис грн НА ШО??? Краще б дали нам простим людям!!! Ця влада вже геть здуріла...
Ласковая до Лучанка Показати IP 13 Грудня 2012 12:38
Що Ви за людина така. Медицину і все по Конституціі вам давай безкоштовно, гроші з прикрашання теж Вам віддай. Хай прикрашають місто, хай буде свято, хай настрій буде чудовим.
Є до Лучанка Показати IP 14 Грудня 2012 14:21
Ціна питання??? ДАЙТЕ??? А Ви шановна не намагались ПОПРАЦЮВАТИ!!!! Будь-ласка порахуйте всі чинники, що спричиняють цю суму (з/п робітникам, що мерзли,ПММ, електроен. та інші витрати). А то дайте!!! Дають під хвіст!!!
Лучанин Показати IP 13 Грудня 2012 00:06
Шарики с роликами нынче лорогие..........
Читач Показати IP 13 Грудня 2012 08:28
"На прикраси та освітлення шести ялинок у Луцьку з міського бюджету витратять приблизно 150 тисяч гривень..." і далі по тексту "Загалом у місті за рахунок міста прикрашатимуть чотири ялинки у мікрорайонах, головні ялинки в центрі міста та ялинку біля міської ради."... 4+мінімум 2 +1 нестиковочка, виходить мінімум сім
Гармата Показати IP 13 Грудня 2012 08:58
Лучани, радійте, що дерева не вирубують, а прикрашають ті, що на площі. А на рахунок величезних коштів нас завжди дурили і будуть дурити.
***** Показати IP 13 Грудня 2012 10:55
цикаво а рекламка на ялинках приват банка буде? ))))
ВЛАДА Показати IP 13 Грудня 2012 14:28
КОЖНОГО РОКУ ВИТРАЧАЮТЬ СТІЛЬКИ ГРОШЕЙ А ЯЛИНКУ ПРИКРАШАЮТЬ ОДНАКОВО НА ПРОТЯЗІ 5 РОКІВ ТО НАШО ГОВОРИТИ.........СМІШНО ПОДИВІТЬСЯ ЯКІ ЯЛИНКИ В ІНШИХ МІСТАХ МЕНІ СОРОМНО ЗА НАС........
C Показати IP 14 Грудня 2012 14:51
с///уки і тут собі грошей загребуть. Щоб ви там подавились! з року в рік одні й тіж іграшки чіпляють, та сама страхолюдна снігурка з дідом морозом, а щороку виявляється це коштує 150 тисяч.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus