USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку готуються до новорічно-різдвяних свят

11 Грудня 2012 14:58
Головну ялинку Луцька засвітять на Театральному майдані у День Святого Миколая.

Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова Микола Романюк, – повідомляють у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Своїм розпорядженням мер Луцька затвердив перелік заходів, які відбудуться у місті у новорічно-різдвяний період.

Зокрема, напередодні Дня Святого Миколая відбудеться акція «Миколай про тебе не забуде», у межах якої планують здійснити адресну доставку подарунків дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

А вже 19 грудня о 10.00 біля пам'ятника Святому Миколаю у Луцьку відбудеться інша акція «Миколай пам'ятає про всіх». Окрім того, у цей день планують організувати благодійні заходи для дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дошкільнят та школярів.

Насамкінець, о 17 годині у День Святого Миколая засвітять головну новорічну ялинку міста на Театральному майдані.

До того ж, безліч заходів для малечі організують у грудні цього та січні наступного року. Так, 9 січня відбудеться міський фестиваль вертепів «З Різдвом Христовим». А 12 і 13 січня лучан і гостей міста запросять на Міжнародний етно-фестиваль «Різдво у Луцьку». Міський фестиваль колядок та щедрівок «Різдвяні піснеспіви» відбудеться 19 січня.

Під час новорічно-різдвяних канікул школярі та вихованці дошкільних навчальних закладів матимуть можливість відвідати виставки на новорічну тематику, конкурси малюнків, народознавчі години, літературні свята та інші святкові заходи.

А на Театральному майдані планують організувати виставку-продаж товарів народного промислу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus