USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як Тимошенко вітали з Великоднем. ФОТО

5 Травня 2013 14:30
Народний депутат Юрій Одарченко та представники партії «Батьківщина» залишили великодній кошик для Юлії Тимошенко, освячений главою Української православної церкви Філаретом, біля охорони на 9-ому поверсі лікарні «Укрзалізниці», - інформує ТСН.

«Депутат зайшов у медичний заклад, поспілкувавшись з представниками пенітенціарної служби, Одарченко залишив великодні подарунки біля закритої двері блоку, в якому знаходиться ув'язнена Юлія Тимошенко», - повідомила прес-служба київської міськорганізації «Батьківщини».

За словами Одарченка, посилаючись на вихідний день, охорона поки відмовилася робити які-небудь дії. На майданчику перед лікарнею опозиціонери встановили двометрову писанку з гіпсу. «Юля, ми з тобою! З Великоднем», - написано на ній.

Тимошенко відреагувала на привітання однопартійців – «вона кілька разів помахала у закритому вікні листком паперу з серцем», - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, за православною традицією Юлія Тимошенко напередодні Воскресіння Христового сповідалася і причастилася.

Своєю чергою, екс-прем'єр привітала українців із святом.
«Майже дві тисячі років християнський світ відзначає свято світлого Воскресіння Христового! І щоразу Великдень проживається християнами заново. Знову в наших серцях воскресає Син Божий, знову відроджується Весна, знову цвітуть вишні та яблуні», - йдеться у привітанні, опублікованому на сайті Тимошенко.
«Великдень - це свято оновлення, свято чистоти й радості. Люди йдуть до церкви, родини збираються за святковим столом, бажають щастя й добра ближньому. Такі, здається, прості й непримітні речі, але вони дуже важливі й необхідні кожній людині, тому що всі це й є життя! Цінуйте й поважайте кожну мить, подаровану Господом нашим! Ми існуємо в цьому світі, на цій Землі, бо потрібні, тому що Він любить і береже нас!», - зазначила лідер Батьківщини.

Вона бажає, щоб сьогодні світ став хоч трохи добрішим і чистішим.

«І в наших силах змінити життя, зробити його кращим. Відкрийте один одному обійми. Вірте, любіть, творіть добро й прощайте. Це - наша місія. Це - місія людства. Христос воскрес! З святом вас, мої дорогі!», - йдеться у привітанні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
WWW Показати IP 5 Травня 2013 14:49
"Велика" подія варта уваги у свято!:(
дідо Показати IP 5 Травня 2013 15:15
Привітали злодійку,яка обікрала українців на роки та розчистила дорогу ригам. Коли всі зеки зустрічають Пасху в бараках з туберкульозом, аферистка відпочиває в санаторії з прислугою та холодильником.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus