USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як виглядатимуть люди через 100 років. ФОТО

11 Червня 2013 17:27
Американські вчені уявили, який ми матимемо вигляд через 100 тисяч років, а також вони впевненні, що протягом цього часу людство зможе знайти позаземне життя, - пише ТСН.

Микола Ламм та доктор Алан Кван з Вашингтонського університету, спираючись на історію, вирішили спробувати з'ясувати, як же будуть виглядати люди через 100 тисяч років. Результати дослідження та комп'ютерного моделювання показали, що виглядати ми будемо як мінімум дивно і будемо трохи схожими на гуманоїдів у нашому розумінні.
Сучасні люди:

Голова
Першою основною відмінністю між людиною розумною сьогодення і людьми майбутнього стане розмір наших голів. Відбудеться це через те, що обсяг нашого мозку стане більшим, ніж зараз. Збільшений в розмірах мозок допоможе нам активніше просуватися в складних питаннях, пов'язаних з космічними подорожами.

Позаземні цивілізації
Вчені вважають, що у цьому випадку колонізація інших планет стане одним з найбільш ключових факторів наших майбутніх фізичних змін. З огляду на те, що людина буде колонізувати все більш віддалені від Сонця куточки космосу, нестача світла істотно збільшить у розмірах наші очні яблука: вони стануть схожі на очі аніме-персонажів. Нестача гравітації теж зробить свою справу: збільшаться наші повіки. Космонавти Міжнародної космічної станції, що живуть в повній невагомості, нерідко відчувають розлади зору і деяку дезорієнтацію. Зрештою, зазначають науковці, наші обличчя теж дещо зміняться: пропорції стануть більше, лінії стануть більш виразними, а носи - прямими.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
іпа Показати IP 11 Червня 2013 17:37
Вони схожі на наріків. Це мабуть жителі Нововолинська.
лахматий будун до іпа Показати IP 11 Червня 2013 18:56
і прилеглих до нього сіл
Григорій Показати IP 11 Червня 2013 19:20
Повна хе..ня! Людський мозок за останні 10 тис. років не збільшився ні на грам. Потенціал людського мозку використовується тільки на 4%. Одна із загадок цивілізації.... для чого людні 10 тис. років тому, людині яка жила по сучасним міркам в примітивних умовах, був потрібен такий потужний мозок?!
скептик Показати IP 11 Червня 2013 20:44
Судя по тому как мы живем,каких презов себе выбираем,как травим себя,как "культурно" общаемся,то МОЗГ помоему уменьшается.
pfkz Показати IP 12 Червня 2013 12:11
КОЛИ Я КАКАЮ ,ТО В МЕНЕ ТАК САМО ОЧІ ВИПЕРАЮТЬ..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus