USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як зробити янгола – навчали луцькі майстрині. ВІДЕО

13 Січня 2012 12:47
Навчали робити ангелів із соломи у Тернополі. Майстер-клас для всіх охочих влаштували луцькі майстрині. Тернопільські аматори навички сусідів перейняли швидко. Своїми виробами лишилися задоволені й обіцяли й далі вдосконалюватися в соломо-плетінні.

Про це повідомив Перший національний телеканал.

За великим столом - ніде яблуку впасти. Хоча прийшли лише жінки. Вони залюбки опановували науку створення янголів із соломи. Обіцяли здобутими навичками поділитися з вихованцями та знайомими.

Викладач художньої школи Алла Твердинюк каже: «Сама енергія сіна надає настільки позитиву і море задоволення отримала . Тепер буду мати дідуха на старий новий рік і на голодну вечерю. Ми будемо спілкуватися з дітьми і показувати».

Заняття спонукало учасниць до приємних спогадів про дитинство. Й навіть допомогло декому здійснити давні мрії.

«Я давно мріяла зробити ляльку-мотанку із сіна. Все не було часу, то не було сіна. А тут випала така нагода. Дуже вдячна, що мені на сороковому році життя випала нагода побачити свого ангела «в обличчя», - зізналася журналістка Жанна Попович.

Майстрині з Луцька терпляче навчали тернополянок. Кажуть, це заняття допомагає забути про щоденні турботи й долучитися до прадавніх традицій.

«Варто на хвильку зупинитися і подумати про щось високе, ніж буденні справи. Столів не вистачило, це означає, що людям цікаво і це добре. Багато проявили інтерес, напевне тому, що це запах дитинства, ореол добра», - розповіла майстриня Ольга Гарищук.

Учасниці майстер-класу могли побачити, які дивовижні вироби можна створювати з сіна й соломи.

Наступний майстер-клас пообіцяли для тих, хто хоче навчитися робити з соломи різдвяні Іграшки. Всіх охочих навчатимуть діти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus