USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Яручик вимагає інформацію про пожежу в ЦУМі

25 Січня 2012 12:41
Обранець луцької громади Микола Яручик на прохання підприємців попросив надати йому інформацію про пожежі і протипожежні заходи в луцькому ЦУМі.
Відповідний запит він озвучив під час сесії Луцької міської ради 25 січня.
У запиті зокрема йдеться про те, що до депутата звернулися двоє підприємців, які торгували в центральному універмазі обласного центру.

Від їхнього імені він звернувся із запитом до начальника УМНС у Волинській області та Державної інспекції техногенної безпеки управління Держтехбезпеки у Волинській області з вимогою надати інформацію та підтвердити її документально щодо торговельного центру ЗАТ «Універмаг «Луцьк».

Мова про те, щоб відповідні служби надали такі документи: «про затверджений план перевірок за період з 1 листопада 2010 до 4 грудня 2011 року; приписи та акти перевірок за цей же період; протоколи про адміністративні правопорушення та постанови про притягення до адмінвідповідальності за результатами перевірок за період з 1 листопада 2010 до 4 грудня 2011 відповідальних осіб…; акт про пожежу, що сталася 4 грудня 2011 року в ТЦ ЗАТ «Універмаг «Луцьк»; інформацію, щодо встановленої системи пожежогасіння; інформацію про проведення ремонтних робіт та монтажних робіт електропроводки, які проводилися з 1 вересня по 30 листопала 2011 року.

Депутати Луцької міськради підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
зе бест Показати IP 25 Січня 2012 12:47
Поколихати повітря?...
тиць-здиць Показати IP 25 Січня 2012 13:18
Яку-таку інформацію? Шо там ще не ясно? ЦУМ згорів
Я ЗА!!! Показати IP 25 Січня 2012 16:07
Давай Коля!!!
Лучанин Показати IP 25 Січня 2012 17:23
І так всім все зрозуміло - ЦУМ спалили, але офіційно ніхто цього ніколи не визнає, бо це не вигідно як новим власникам з прикупленими чиновниками, так і МНС, яке за це теж треба взути. А так виходить що є крайні - підприємці. І папери всі будуть правильні, як потрібно. Та й слідів там вже ніяких не залишилось. До чого те все?
Громадянин Показати IP 26 Січня 2012 09:32
Та все до того що гидко жити серед мерзотників, підлабузників, казнокрадів. Про ЦУМ говорять що власник новий вже страховку отримав, а підприємцям які не вгамуються пообіцяли кінець бізнесу в Луцьку. Ще проблема "валютчиків" біля міліції і прокуратури. Слава богу про "Буратіно" заговорили -але думаю теж говорунів зупинять. Люди- ставайте розумніші і згуртованіші. Допомагайте одне одному як словом так і ділом - відстоюйте права, ломайте в собі "челядь"- я вірю що ще не все втрачено- готуйтесь свідомо до виборів...
d Показати IP 26 Січня 2012 13:20
Громадянин, а хто конкретно говорить, що: "підприємцям які не вгамуються пообіцяли кінець бізнесу в Луцьку"? Думаю частина з них у звязку із пожежею й так втратила бізнес. От їм і залишається через деп. запит простимулювати відповідні органи надати інформацію з метою встановлення винних осіб, хоча це якраз вони й повинні були зробити. Підозрюю, винуватого не має, а причина пожежі є ймовірною- замикання.Чи запропонував хтось підприємцям-погорільцям хоча б місця під оренду на пільгових умовах після реконструкції? Банер на цумі вже вісить "здам в оренду". Також цікаво, чи не так?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus