USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ідеальна екологія та дивовижні місця, – Дмитро Комаров поділився враженнями про Волинь

1 Липня 2021 13:58
Відомий український журналіст, фотограф та мандрівник, автор відомої передачі «Світ навиворіт» Дмитро Комаров завітав на Волинь для зйомок нової програми про мандри Україною.

Враженнями про Волинь він поділився на своїй сторінці в Інстаграмі.

Подорожуючи областю, мандрівник побував у Сваловичах, Шацьку та Маневичах.

«Свіжі екопродукти. Ідеальна екологія. Дивовижні, цікаві місця. Єдиний мінус – у лісі комарі і ґедзі. Це можна вирішити за допомогою репеленту й москітної сітки на капелюсі. Решта – суцільні плюси. Все це – українське Полісся. Волинь», – йдеться у дописі.
«Всім рекомендую зараз купувати чорницю (по можливості поза магазинами, а в людей, які збирають). Початок сезону. Чорниця, особливо з Волині, зараз найсвіжіша, смачна. Жінки вручну збирають до 20-30 літрів в день. Купуючи літр чорниць, ви дуже допомагаєте людям. Все, що вони зароблять за найближчий місяць на чорниці, а пізніше на журавлині, – основний заробіток для багатьох на весь рік... На жаль, але це просто факт і реальність», – додав Дмитро Комаров.
Приїзд відомого мандрівника на Світязь викликав у відпочивальників чималий ажіотаж. Журналісту Інформаційного агентства Волинські Новини вдалося зазнімкувати, як його звідусіль обступили люди, щоб сфотографуватися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 1 Липня 2021 14:22
Я ж казав, що полішуки там його затопчуть)
Їван з Пульмо Показати IP 1 Липня 2021 14:33
Дмитре ! Судячи з фамілії ти теж маєш відношення до комарів ! А поліські комарі поблажливо до своїх ставляться ! От колись хотів тут Азаров дачу збудувати - то налетіли такі комарі, як чайки, - і від дачі нема і сліду та й за Азаровим аж загуділо !
Володя до Їван з Пульмо Показати IP 1 Липня 2021 16:08
Надіюсь, таких упоротих як ти, йому не зустрілось...
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 1 Липня 2021 14:55
Якийсь дикий жарт. Тільки не можу зрозуміти при чому тут Д.Комаров до М.Азарова. Людина один раз чи можливо два рази приїхала на Волинь, то давай його затролим.
Читач Показати IP 1 Липня 2021 21:33
Привезіть його до Луцька , нехай оцінить "екологію" смороду від цукрового заводу!
Правда Показати IP 2 Липня 2021 05:35
Мову спочатку опануй-"турист".
Валерій Показати IP 2 Липня 2021 15:51
Той Комаров може хоча б на Волині з поваги до місцевих українською говорити? Так важко чи шо?
Лучанину Показати IP 2 Липня 2021 21:02
Where are you from, bibis walrus?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus