USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Єдиноцентристи підтримають Шибу. Якщо він правий…

1 Вересня 2008 14:38

Депутати Луцькради, які стали членами «ЄЦ», підтримають ініціативи міського голови Богдана Шиби, якщо ці починання будуть позитивні для Луцька. Про це у коментарі «Волинським Новинам» 1 вересня розповів голова облосередку «ЄЦ» Володимир Бондар.
Володимир Бондар зазначив, що депутатська група «ЄЦ» у Луцькій міськраді буде створена, однак коли – ще невідомо. «Я певен, що це станеться вже найближчим часом», - сказав пан Бондар.
На запитання, чи будуть луцькі єдиноцентристи лояльними до міського голови, Володимир Бондар зазначив: «Я не бачу сьогодні гострих питань, коли треба бути опозиційним до міського голови». Голова облосередку «ЄЦ» зізнався, що коли градоначальник Богдан Шиба буде правий, то депутати від «ЄЦ» його підтримають. Якщо ж позиція міського голови «буде неправильна», то єдиноцентристи її критикуватимуть.
Володимир Бондар також зазначив, що головою міського осередку партії Ігоря Гнетньова делегати установчих зборів обрали, згідно зі статутом, за рекомендацією президії обласної організації «ЄЦ». 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Чорна кава Показати IP 1 Вересня 2008 16:39
Думаю що якраз саме розумна позиція. Людям все рівно хто у якій фракції з тих депутатів. Головне щоб робились справи на користь міста.
Сірий холодець Показати IP 1 Вересня 2008 17:47
Думаю, що іншої позиції просто бути не може. Фракції пріходят і уходят, а Шиба остайотся!
Анонім Показати IP 1 Вересня 2008 18:25
Цікаво, на якій підставі, маю на увазі законодачій, збираються створювати фракцію ЄЦ у міськраді? Лучани ні за таку партію, ні за блок такий не голосували. Невже радник Президента Володимир Бондар не знає виборче законодавство? Тоді що і як він радитиме главі держави? Зрештою, фракція будь-якої нової політичної сили може з’явитися у місцевому самоврядному органі лише після нових виборів, результати яких спрогнозувати зараз дуже важко, як і те, чи пройдуть депутати від ЄЦ до міської ради. Якщо ж все-таки депутатів Луцької міської ради "нагнуть" до ЄЦ, то їхні колеги-депутати з тих фракцій, які залишать перебіжчики, можуть застосувати до єциків норми імперативного мандату. Народ, пригадай, розрекламовану облрадівську "Перспективу", яка теж створювалася з благословіння колишнього губернатора: де вона зараз?
Анонім Показати IP 1 Вересня 2008 19:07
Ну, хай живе "Волинська правда-2"
Анонім Показати IP 2 Вересня 2008 09:55
Цікаво, а де активіст і соратник Бондара М. Буліга? Декілька місяців тому Кріль відвідуючи Волинь говорив, що Буліга є одним з лідерів ЄЦ в області. А сьогодні його не видно ні в активі обласного ЄЦ ні в керівних органах міської організації. Втрачаєте вірних соратників.
Анонім Показати IP 2 Вересня 2008 13:44
До кави: справи на користь міста - звучить дуже загально, те саме, що колись декларували "на благо радянського народу". Не надто народ забагатів від такого блага. Те саме й тепер:користь мають конкретно орієнтовані громадяни Луцька, які добре бачать свою вигоду від скачок галопом від однієї політсили до іншої, яка стає добрим щитом для іхнього благополуччя.
Анонім Показати IP 2 Вересня 2008 13:54
ЄЦ - любить Шибу. Шиба любить ЄЦ. КапЄЦ! Яке їхало - таке й здибало.
Лихий Показати IP 2 Вересня 2008 14:44
Не все рівно які там фракції? Це ж не ВР з їх коаліціями. Тут господарські питання загалом.
Анонім Показати IP 2 Вересня 2008 15:00
Буліга голова виконкому обласної організації. Бондар його нікуди не дів і не діне. Він вірний соратник по дерибану бабла.
Анонім Показати IP 2 Вересня 2008 16:03
Взагалі між депутатською групою та фракцією є невеличка різниця, але вона настільки мізерна що деякі коментуючі можуть застосувати норму імперативного мандату. Тому Народ не тільки пригадуй а ще й розумій. Норма одна "а пагаварить"
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 15:37
Покажіть хоч одну людину, яка голосувала на виборах за ЄЦ.
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 15:42
Покажіть хоч одну людину, яка голосувала на виборах за ЄЦ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus