USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

ЄЦ не знає, кого підтримувати на президентських перегонах, – Бондар

16 Жовтня 2009 09:33

Керманич волинського осередку Єдиного Центру Володимир Бондар розповів, що його політична сила ще не визначилася, кого з кандидатів у президенти підтримувати. Це станеться тільки після найвищого форуму партії – з’їзду у столиці, йшлося під час прес-конференції пана Бондара. Про це 16 жовтня інформує репортер «Волинських новин».
Також він зауважив, що «ЄЦ» визначиться зі своїми симпатіями після офіційного оголошення кандидатів на крісло глави держави. Не виключено, що таке визначення відбуватиметься на кожному турі виборів.
«Поки важко говорити і моделювати ситуацію», – додав керівник волинського ЄЦу. Підтримка чи не підтримка кандидатів відбуватиметься відповідно до програмних засад. За словами Володимира Бондара, поки що партія не має фаворитів.
Також ЄЦ не виключає можливості представити і власного кандидата на найвищу посаду у державі.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus