USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Євро-паті у «Кораблику»: дівчата, пиво і футбол. ФОТО

1 Липня 2012 10:46
Святкувати фінал Євро-2012 у Луцьку почали ще напередодні матчу. Поєднання футболу, пива і гарних дівчат стало безпрограшною комбінацією для результативного завершення турніру.
У пивному клубі «Оболонь» провели тематичну розважальну вечірку з нагоди фінальної гри чемпіонату Європи з футболу 30 червня.
Ведучий свята, учасник тернопільської команди КВН «Оптом дешевше» Андрій Човган довів, що любителі футболу можуть розважитися не лише у фан-зонах та поблизу стадіонів.
Для «розминки», як справжній КВН-щик, Човган влаштував футбольну вікторину і розпитав у гостей «Кораблика» імена усіх знаних і не дуже футболістів. Виявилося, що присутні дівчата досить добре орієнтуються «хто є хто» у футболі.
Ведучий продовжив вечірку конкурсом, який би не залишив байдужим жодного футбольного фаната. Бо що ж може бути краще, як пити холодне пиво із рук красунь на футбольній вечірці? Лише пити його наввипередки! Чим і зайнялися двоє сміливців, упевнених у своїх «пивних» можливостях.




Щоправда, до фіналу дійшов найстійкіший. Випивши 3 кухлі «хмільного», переможець отримав у подарунок «модернізованого» м’яча-копію цьогорічного турніру Євро.



Жартами з боку спостерігачів і неймовірними зусиллями з боку учасниць супроводжувався наступний конкурс. Прив’язаною до пояса картоплиною на нитці дівчата намагалися забити гол у «ворота» суперниці. Справжнім форвардом стала одна з учасниць із двома результативними м’ячами. Проте, наслідуючи «славні» традиції угорського арбітра у матчі Україна-Англія, Андрій Човган одного гола не зарахував. Та це не завадило дівчині стати переможницею.



У третьому конкурсі хлопцям довелося у досить своєрідний спосіб осушити пляшку пива. І учасникам таки вдалося довести, що коли мова йде про пиво, байдуже де і як його пити.



Переможці усіх конкурсів отримали у подарунок ще більше пива від «Кораблика» та сертифікати на відвідування фітнес-центру від партнера «Joy Fitness».


Розважитися на вечірці вдалося усім. Охочі мали змогу «відтягнутися» під шалені і запальні футбольні ритми.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
юля Показати IP 1 Липня 2012 11:40
автор статті чоловік? принаймні з заголовку таке враження складається, і причому не дуже хороше
D Показати IP 1 Липня 2012 12:23
Щось народу не густо..
дідо Показати IP 1 Липня 2012 14:16
вечірка алкоголіків. що тут доброго ?
галина Показати IP 1 Липня 2012 15:29
в кращих традиціях українських сучасних весіль
бабо Показати IP 1 Липня 2012 22:36
Да, зібрались алкаші... і давай дурачитись...
Марта Показати IP 2 Липня 2012 00:56
Дебілізм, примітивізм та алкоголізм. Соромно що таке лайно є ВОЛИНСЬКИМИ НОВИНАМИ!!! Деградація триває...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus