USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Європейці обговорювали питання федералізації України, а Банада – проти

21 Липня 2008 14:48
На Донеччині під час міжнародної конференції на тему «Ефективне управління і адміністративно-територіальний устрій» розглядали питання регіоналізації України. Про це у коментарі «Волинським Новинам» 21 липня розповів радник голови Волинської облради Володимир Банада.
За словами пана Банади, на конференції присутні були представники дев’ятнадцяти облрад, а також асамблеї Європейських регіонів, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів. Іноземні гості прибули з Німеччини, Швейцарії, Австрії, Іспанії, Італії. Очолював конференцію міністр регіонального розвитку та будівництва Василь Куйбіда.
Під час виступу радник голови Волиньради Волині Володимир Банада висловив свою думку, а також представників західних регіонів, зокрема Тернополя та Закарпаття, щодо регіоналізації нашої країни. «Україна – унітарна держава. Нам треба пройти шлях демократизації і становлення нашого суспільства і, зрештою, вже потім повернутися до цієї теми», – наголосив він.
Також Володимир Банада додав: «Ми вважаємо, що регіоналізація, тим більше федералізація, України – не на часі».
За результатами конференції її учасники звернулися до Президента, Верховної Ради та Кабміну, наголошуючи, що регіони – найважливіша складова ефективного багаторівневого управління в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus