USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Ігор Палиця у прямому ефірі на каналі «Нова Волинь»

3 Лютого 2017 19:45
Голова Волинської облради, засновник Фонду "Тільки разом", член президії політради УКРОПу Ігор Палиця відповів на запитання журналістів в ефірі волинського телебачення.

Так, сьогодні, 3 лютого, о 19.45 відбувся прямий ефір із головою Волинської облради на телеканалі "Нова Волинь".

Зокрема, під час інтерв’ю Ігор Палиця дав відповіді на запитання, стосовно змін які відбулися у соціальній сфері Волині за 2016 рік та що чекає волинян у 2017 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Кирил Показати IP 3 Лютого 2017 21:51
А що це за клоун праворуч серед журналістів з бородкою гітлера, але під губою? Він весь час трусить головою, це хвороба якась? І взагалі, навіщо було розказувати свою думку про шкільну освіту, засмічувати ефір, тобі ж Палиця все пояснив. Чи тільки з другого доходить? клоун. А Палиця хоч і олігарх, а толк знає, він не краде, як Гунчик мєлкій варіжка. Його б в президенти, то хоч толк настав в Україні. Підняв Буковель, підніме Волинь, а далі пора на Київ, не жити ж так рабами ще 100 років...
Омг Показати IP 4 Лютого 2017 00:28
І я хочу щоб він став президентом. Ігоре, прошу тебе не скурв....я перед людьми. Реально на тебе надії люди покладають.
Корінний лучанин Показати IP 4 Лютого 2017 09:01
До КИРИЛА : Для того ,щоб ПАЛИЦЯ І.П. став ПРЕЗИДЕНТОМ, треба щоб українці порозумнішали і не куплялись на дешеві обіцянки типу таких які давав ПОРОШЕНКО - цей хитрий олігарх! ПАЛИЦЯ І.П. - прагматична , ділова ЛЮДИНА і не продажна! ВІН не прислужується як ГУНЧИК. Палиця дає звіт своїм словам і не кидає їх на вітер.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus