USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ігор Палиця зустрівся з депутатами УКРОПу і командою Фонду

21 Березня 2017 19:00
Голова Волинської обласної ради, засновник Фонду «Тільки разом», член президії політради УКРОПу Ігор Палиця зустрівся з депутатами місцевих рад Українського об’єднання патріотів – УКРОП та з командою Фонду.

Посадовець розповів про значні кошти, які щороку витрачає Фонд на покращення життя волинян, у той час, коли держава навіть на законодавчому рівні не полегшує життя українців.

«Усе, що відбувається у Верховній Раді, - не на користь людей та України. Ми бачимо це, у тому числі, по ситуації з блокадою ОРДЛО. За три роки ВР не спромоглася прийняти жодного економічного закону, який дозволив би розвивати виробництво, полегшив життя підприємців», - висловився Ігор Палиця.
Як повідомив засновник Фонду, за п’ять років діяльності Фонду «Тільки разом» у розвиток Луцька та області вкладено понад 400 мільйонів гривень.

«На фінансування благодійного Фонду «Тільки разом» витрачаються великі кошти. З кожним роком заробляти ці гроші важче у зв’язку з ситуацією в країні. Адже промисловість скорочується, рентабельність взагалі не існує», - зазначив Ігор Палиця.
Волиняни високо оцінили роботу Фонду та його команди, обравши у 2016 році депутатом Верховної Ради від 23 округу колишнього заступника голови правління Фонду Ірину Констанкевич. За неї проголосувало 44 тисячі волинян, віддавши більше 57% голосів.

«Це відсоток роботи Фонду, це той бал, який виставили Ігорю Петровичу і роботі Фонду за 5 років. Це високий кредит довіри, який ми заробляли впродовж п’яти років», - зауважила народний депутат.

Нині Ірина Мирославівна щомісяця зустрічається з виборцями, бере участь у всіх засіданнях Верховної ради, не оминає гострих проблем та пропонує шляхи їх вирішення спільно з депутатами від УКРОПу.

Зауважимо, спілкування з лучанами та волинянами – те, що робить Фонд та депутати від УКРОПу щоденно. Платформами для цього стали Офіси розвитку кварталу Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», 8 з них розташовані в Луцьку, а 17 представництв відкрилися в області.

«Потрібно надати площадку, де волиняни зможуть в офісі розказати про проблеми і ми зможемо їх почути», - поділилася перший заступник голови правління Фонду «Тільки разом» Лариса Тарасюк.
«При контакті з депутатом працівники офісів передають отримані від мешканців, які приходять на офіс питання. Депутати шляхом запитів, звернень в межах міської ради намагаються вирішити ці проблеми», - додав заступник голови правління Фонду «Тільки разом», голова фракції «УКРОП» в міській раді Ігор Поліщук.

Тісна співпраця з волинянами розпочалася з моменту відкриття в області 17-ти представництв Фонду «Тільки разом». Нині один із основних проектів, над якими працюють представництва - «Ініціативні громади» . Це можливість кожному реалізувати ідею, написавши та подавши проект до Фонду.
«Наш пріоритет – це інвестиція в людський капітал, в активну людину, яка хоче щось організувати, зробити, покращити. В більшості представництв діалог з громадами уже встановлений», - розповів радник голови правління Фонду «Тільки разом» Олександр Курилюк.

Ефективно співпрацювати з волинянами допомагає те, що політична сила УКРОП нині має найбільшу кількість членів партії на всіх рівнях місцевих рад.

«Тільки разом ми можемо досягати тих результатів, які сьогодні маємо на Волині. У нас є тільки один великий колектив і одна велика мета, до якої ми прагнемо», - повідомив голова фракції УКРОП в облраді Вячеслав Рубльов.На виборах у 2015 році однією із головних тез Українського об’єднання патріотів – УКРОП стали слова – зміни в Україні розпочнемо з Волині. Саме ці ідеї нині об’єднують Фонд «Тільки разом» і політичну силу УКРОП, які працюють задля Волині та її мешканців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 21 Березня 2017 19:40
Фонд у кожен дім!
Анонім до Анонім Показати IP 21 Березня 2017 21:47
Чому мінусуєте)))?
Йопрст Показати IP 21 Березня 2017 20:05
Клоуни
Отакої! Показати IP 21 Березня 2017 22:42
Після чергового обшуку все це закінчиться...
Анонім до Отакої! Показати IP 21 Березня 2017 23:19
Дуже приємно, що на Волині є розумні люди!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus