USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Ігор Поліщук склав присягу міського голови Луцька

27 Листопада 2020 12:31
Переможець місцевих виборів Ігор Поліщук склав присягу посадової особи органу місцевого самоврядування.

Посвідчення Луцького міського голови та нагрудний знак він отримав під час першої сесії Луцької міської ради VIII скликання, яка відбулася 27 листопада.

Як повідомила голова Луцької територіальної виборчої комісії Марія Парфенюк, відповідно до чинного законодавства, першу сесію міськради скликає Луцька територіальна виборча комісія Луцького району Волинської області. Вона зазначила, що шляхом попередньої реєстрації на першу сесію зареєструвалися 42 депутати.

Вона також оголосила результати місцевих виборів, зокрема виборів Луцького міського голови, в яких перемогу здобув Ігор Поліщук.

Марія Парфенюк вручила Ігорю Поліщуку посвідчення Луцького міського голови та нагрудний знак. Опісля він склав присягу посадової особи органу місцевого самоврядування.

Ігор Поліщук закликав новообраних депутатів «працювати так, аби кожен голос, відданий за нас, був гарною інвестицією в розвиток нашого міста як процвітаючої та успішної громади».

«Депутатам Луцької міської ради бажаю мудрості і виваженості у прийнятті рішень, щоб кожен із нас усвідомлював, що ми несемо відповідальність перед людьми та Господом, аби люди не розчарувалися. Закликаю всіх використати всі свої вміння, шанси, аби зробити наше місто ще кращим», – сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Людина Показати IP 27 Листопада 2020 13:48
А де масочки?
Анонім Показати IP 27 Листопада 2020 14:24
Щирі вітання добра,злагоди і успіхів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus