USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Ігор Палиця зустрівся з працівниками Палацу учнівської молоді*

10 Жовтня 2012 15:26
Кандидат в народні депутати України в одномандатному окрузі № 22 Ігор Палиця поспілкувався з працівникам Палацу учнівської молоді Луцька.

Відбулася зустріч з педагогами-позашкільниками у актовій залі ПУМу.

Директор закладу Степан Сидорук нагадав, що Ігор Палиця ось уже більше року переймається станом справ у Палаці учнівської молоді. Зокрема, за фінансової підтримки благодійного фонду «Новий Луцьк», засновником якого є Ігор Палиця, 132 вихованці закладу оздоровилися влітку в туркомплексі «Буковель», в дискозалі ПУМу з’явився кондиціонер, вдалося придбати нові музичні інструменти для оркестру духової музики.

Слід зауважити, що Ігор Палиця, звертаючись до присутніх, наголосив, що його візит пов’язаний не з виборами до Верховної Ради, що вже в листопаді завершаться, а його цікавить, що ж робити після виборів, як продовжувати розпочату співпрацю.

Кандидат в народні депутати нагадав, що благодійний фонд «Новий Луцьк» почав працювати півтора року тому, але вже йде мова про те, щоб його фінансові ресурси спрямовувати не на втілення окремих проектів, а згідно з програмою розвитку міста до 2020 року. Щоправда, зауважив Палиця, її треба ще розробити. «Для себе я вирішив вкладати не менше 10 мільйонів гривень на рік, якщо буде потреба більше, то буде більше. Я переконаний, що нам вдасться ще різного плану інвестиції залучити, адже ми покажемо, куди йдуть гроші. Тож, буде багато «зовнішніх» інвесторів і місцевих бізнесменів», ‒ зазначив він.

Також Палиця нагадав про пріоритетні напрямки фінансування з фонду «Новий Луцьк». Це підтримка галузі охорони здоров’я, пропаганда здорового способу життя (зокрема, спортивні майданчики й інвентар у школах Луцька), допомога немічним людям і малозабезпеченим, а також ветеранам і пенсіонерам. Крім того, наголосив кандидат в народні депутати, важливе завдання фонду – підтримати розвиток культури і патріотизму в дітей та молоді.

Саме в цій справі чи не найголовнішою є роль освітян, і зокрема, працівників ПУМу Луцька. Адже вони мають подбати про змістовне дозвілля дітей в позашкільний час, навчити молодь бути вихованою і чемною, любити усе прекрасне і, насамперед, своє місто. «Ми поки стикаємося з проблемою, що дуже багато ще вандалізму. Люди часто не належно ставляться до речей, зроблених руками інших. Хтось лавочку на дачу до себе з двору забрати хоче, хтось світильник хоче зламати. Тому ми повинні виховувати культуру в наших дітях, молоді», ‒ додав Палиця.

Висловив Ігор Палиця й своє бачення щодо розвитку Палацу учнівської молоді Луцька. На його думку, насамперед, слід збільшити кількість гуртків, щоб у батьків і дітей була змога вибирати. Кандидат в народні депутати пообіцяв профінансувати функціонування таких нових секцій і гуртків, а також переконував, що фонд «Новий Луцьк» допоможе утримувати вже існуючі гуртки, наприклад, придбає нові музичні інструменти, обладнання для занять танцями тощо, а також профінансує придбання концертних костюмів.

Також Ігор Палиця запропонував дирекції ПУМу подумати над пропозицією отримання безвідсоткового кредиту на зведення індивідуального теплового пункту (котельні), аби зменшити витрати на опалення приміщень і поліпшити якість теплопостачання. «Від 7 до 10 років дати безвідсотковий кредит міській владі, а вона буде вертати за рахунок економії. Але так пропишемо, що 50% зекономлених коштів – на повернення інвестиції, а інша половина – на розвиток ПУМу», ‒ пояснив кандидат в народні депутати.

Потім Ігор Палиця закликав працівників Палацу задавати запитання, а також наголосив, що чекає від них зведеного плану дій щодо розвитку закладу, в якому вони працюють. Він пояснив, що такий план заходів йому потрібен для того, щоб організовано, рік за роком, допомагати закладу.

Працівники Палацу, своєю чергою, нарікали на недостатнє фінансування закладу в якому працюють, просили допомогти фінансово у придбанні інвентарю та обладнання, а також зауважили, що хотіли б встановити паркан навколо Палацу, адже приміщення буцімто обмальовують і на території вечорами розпивають спиртне. Ігор Палиця відповів, що з усім потрібним для роботи гуртків допоможе, а от паркан, переконаний, встановлювати не треба, а ліпше звести декілька майданчиків біля ПУМу і можливо, встановити веб-камери. «Я проти того, щоб привчати людей бачити навколо себе паркани. Нам треба їх привчати до культури. Давайте над цим працювати. Якщо ми їх привчимо до паркану, то це буде нація, яка живе за парканом», ‒ резюмував Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Ґрыцько Показати IP 10 Жовтня 2012 15:44
Ну и шустрая эта Палица, везде успевает...:)
нейтральна позиція до Ґрыцько Показати IP 10 Жовтня 2012 16:23
були б усі такі, то легше було б.
ще нейтральніша до нейтральна позиція Показати IP 10 Жовтня 2012 17:07
Директор закладу Степан Сидорук - це часом не той піонерський лідер? то він вже як павлік морозов, своїх злив комуняк? як люди міняються.
зоопарк до Ґрыцько Показати IP 10 Жовтня 2012 17:05
а до нас не їде! не любить звіряток!
Чеширский Кот Показати IP 10 Жовтня 2012 15:55
Штабисты, дарю идею,Игорь Петрович не встречался работниками военкоматов и призывниками. Хотелось бы посмотреть какая риторика будет использована перед этим специфическим контингентом.
тиць-здиць до Чеширский Кот Показати IP 10 Жовтня 2012 19:46
В пріютє для брадячіх животних єщьо нє бил. там тоже люді сєрдабольниє трудяцца.
Александр до Чеширский Кот Показати IP 10 Жовтня 2012 21:34
Игорь Петрович обеспечит призывников самым современным вооружением после выборов, а работников военкоматов новыми автомобилями для поездок за новобранцами. " Я против того, чтобы призывники жили в воинских частях за забором. Нам нужно приучать их к сознательности! Давайте над этим работать! Если мы их приучим к заборам, то это будет армия, воспитывающая молодежь за забором. Нашей армии нечего скрывать!"- резюмировал Игорь Палица
Чеширский Кот до Александр Показати IP 11 Жовтня 2012 09:50
Браво :))))))))
нейтральна позиція Показати IP 10 Жовтня 2012 16:17
молодець, хоть один нормальний кандидат працює з людьми.
Лучанин Показати IP 10 Жовтня 2012 19:35
Такий не з безкоштовними послугами заклад,як палац молоді має можливість купити собі не один такий кондиціонер на який фонд палиці виділив 10 000 грв.!!!
Степан Показати IP 10 Жовтня 2012 20:10
Ну до виборів вже "обжився" в Луцьку, так що кожен день будуть "зустрічі" і обіцянки, проплати і наїзди на опонентів. Ох блін і цирк нас чекає ці два тижні! :) А там і відкриття ЦУМу з захмарною орендою, шоу-програми ... тільки встигайте рот відкривати, але голосуйте ... по совісті!
ЧК Показати IP 10 Жовтня 2012 21:20
Молодець,хоть один кандидат купує виборців.
SET Показати IP 11 Жовтня 2012 08:55
Читаю і дивуюся який же дурний український народ... сипнуть гречки в кульок, вручать банку згущонки і все, самий кращий кандидат, "народний" так сказать ))) Чого ж він тільки за 1.5 року до виборів зареєстрував свій фонд? Що він зробив для ЛУцька коли був у Верховній раді? Зараз він каже що йде туди аби зробити кращим Луцьк та покращити життя лучанам, але ж він там вже був і що він зробив за 5 років перебування там???? Після виборів побачите як він буде підтримувати лучан! Пропаде так само швидко як і з"явився, в тому числі і з новин у Volynnews.
123 до SET Показати IP 11 Жовтня 2012 09:51
фонд створив він то недавно, але допомагав він вже давно, не тільки сам але й з родиною, просто це не афішувалось.
Pavel до SET Показати IP 11 Жовтня 2012 09:58
Прям з язика зняв! Чиста правда 100%
роланд Показати IP 11 Жовтня 2012 11:31
це все звісно класно. молодець, працює як справжній олігарх. але мене цікавить таке от питання: а коли Палиця буде з вертольоту стріляти по вівцям? бо без цього його можуть і не обрати. а так увляєте - летить Палиця на вертольоті над Луцьком і з автоматом: бах-бах. а потім вертоліт сідає на дах СНУ і там на даху його зустрічає делегація з Коцаном і деканами. Палиця приймає від них привітання з успішним польотом. студенти виносять йому хліб з сіллю. може ще стають на коліна для благословення. оце дійсно картина...
дмитро до роланд Показати IP 11 Жовтня 2012 22:08
роланде, складається враження, що у вас хвора уява!!!!!!!!
інга Показати IP 11 Жовтня 2012 15:56
ще б всі так роздавли і допомагали як він.Палиця молодець
Віталій Показати IP 11 Жовтня 2012 18:50
Ей адміни а де у новинах про палицю діваються коментарі які розкривають очі про палицю? в коменті немає жодного нецензурного виразу? Позор вам. Вас вже купили з патрохами Палиця. А де тоді новина що Палиця сходив у громадський туалет. виж про кожен його крок пишете. Ви позорите імя чесної жкрналістики.
Громадянка України Показати IP 11 Жовтня 2012 23:26
Чого Ви причепилися до Палиці, заздрите? Хочу сказати, що ніхто і ніколи за вся історію виборчого процесу не допомагав так, як Ігор Петрович. Якщо я щось кажу не так, заперечте. Що погано в тому, що він уже сотням людей допоміг на лікування, займається справами щодо освіти, медицини. Зробіть Ви більше, і тоді за Вас проголосуйте. А так, я і моя родина - за Ігоря Петровича Палицю, про цю людину можна говорити багато хорошого. Перемоги йому!
:) Показати IP 12 Жовтня 2012 10:39
Ну, да.
Лучанка Показати IP 19 Жовтня 2012 23:53
Знаєте я подивилась про Ігора Петровича репортаж на аверсі, знаєте я можу сказати те що він дійсно розумний,образований,і хоть він купляє наш луцьк, але він дійсно достойний бути кандидатом у вибори, хоть даже зате, що дійсно вміє розказати, замітьте дуже розумно висловити думку щодо поліпшення розвитку Луцька. Що мені сподобалось це, те Як, він бачить наш Луцьк, І теяк він висловлюється щодо банків, податкових канікул, та безробіття.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus