USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Покровський збрехав про надходження до бюджету Луцька, – Ігор Поліщук

25 Липня 2018 10:37
Депутат Андрій Покровський оббрехав міську раду й повідомив, що всі комунальні заклади міста заробили за рік 361 тисяч гривень. У той час лише одне КП «Луцькреклама» заробило за рік 4,1 мільйона гривень і ще мільйон перерахувало до бюджету.

Про це йшлося під час засідання 44-ї сесії Луцької міської ради 25 липня.

Перед початком засідання депутатка Алла Надточій озвучила пропозицію, щоби радник міського голови, депутат Ігор Поліщук обійняв посаду заступника міського голови.

«Ігор Поліщук приділяє багато уваги об’їздам, різноманітним оглядам у Луцьку, тому він може піти на заступника міського голови… Ми вас підтримаємо усією фракцією (Самопоміч, – ВН)», – зазначила Алла Надточій.
Ігор Поліщук, своєю чергою, подякував за пропозицію та пообіцяв взяти її до уваги. Водночас наголосив, що команда міської ради постійно звітує перед громадою за виконану роботу, зокрема в ЗМІ, та бере на себе відповідальність за роботу в місті.

«Хочу звернути увагу, що на ефірі ТРК «Аверс» (за 24 липня, – ВН) депутат Андрій Покровський оббрехав міську раду й повідомив, що всі комунальні заклади міста заробили за рік 361 тисяч гривень. У той час лише одне КП «Луцькреклама» заробило за рік 4,1 мільйона гривень і ще мільйон перерахувало до держбюджету. Тому хочу звернутися до Покровського: якщо ви некомпетентні і не розбираєтеся в питаннях, краще промовчати», – зазначив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
sms Показати IP 25 Липня 2018 10:50
"подякував за пропозицію та пообіцяв взяти її до уваги". П. Поліщук І. не хоче брати відповідальність за конкретний розділ роботи. Так простіше.
Микола Показати IP 25 Липня 2018 12:56
Покрова ще і брехун! Заблудився в лісі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus