USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ігри й іноземні мови: діти в Луцьку зібралися на наукові пікніки. Фото

21 Грудня 2019 16:26
Різноманітні майстер-класи, зокрема з виготовлення різдвяного подарунку, розвивальні ігри та вивчення англійської мови – діток із Луцька об’єднали наукові пікніки.

Захід триває 21 грудня в розважальному центрі «Промінь».

До уваги наймолодших – заняття з викладачами іноземних мов, майстер-класи з рукоділля, а також розвивальні ігри.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини директор розважального центру Костянтин Магера, такі заходи організовують часто, аби родини мали можливість цікаво та з користю провести вільний час зі своїми дітьми.

«Ми стараємося часто влаштовувати подібні заходи для наших гостей. Зараз наукові пікніки відбуваються напередодні новорічно-різдвяних свят. До їх організації ми залучили, зокрема, наших партнерів», – сказав Костянтин Магера.
Директор відзначив, що кожного разу розважальний центр намагається залучити чим більше відвідувачів, аби батьки могли разом розважатися зі своїми дітьми й отримувати максимальне задоволення від проведеного з користю час.

Костянтин Магера зауважив, що в році, що минає, це останні наукові пікніки, однак наступного року їх також влаштовуватимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus