USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ікони, прикраси та техніка: у Луцьку чоловік обкрадав квартири

28 Вересня 2019 15:05
В обласному центрі Волині судили раніше неодноразово судимого чоловіка, який проникав до квартир та обкрадав їх. Зокрема, він вчинив близько 10 злочинів, обікравши квартири на понад 87 тисяч гривень.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час засідання суд встановив, що в квітні 2015 року обвинувачений, перебуваючи на території стрільбища в селі Великий Омеляник Луцького району незаконно з невстановленого досудовим розслідуванням місця переніс до квартири за місцем свого проживання боєприпаси: 150 патронів калібру 5,45х39 мм, 21 патрон калібру 7,62х39 мм.

Окрім того, з 8 квітня по 22 жовтня чоловік обікрав 10 квартир. Зазначено, що проникнення до приміщень відбувалося шляхом підбору ключа. Зокрема, злочинець викрадав побутову техніку, сумки, кошти, ювелірні прикраси та навіть ікони. Загальна сума викраденого становить понад 87 тисяч гривень.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю та неоскаржував фактичних обставин злочинів.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк чотири роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus