USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Ілон Маск заявив, що продасть акції Tesla, якщо це допоможе впоратися з світовим голодом

2 Листопада 2021 23:20
Американський підприємець Ілон Маск висловив готовність продати акції своєї компанії Tesla, якщо це допоможе впоратися із проблемою голоду у світі. Відповідний запис він розмістив у неділю у своєму Twitter у відповідь на слова голови Всесвітньої продовольчої програми (ВПП) ООН Девіда Біслі, передає УНН.

Раніше Біслі привітав Маска з тим, що той обійшов у списку найбагатших людей планети засновника компанії Amazon Джефа Безоса. «Щоб відсвяткувати цю подію, я пропоную вам шанс, який видається лише раз у житті: допоможіть нам врятувати 42 млн людей від голоду всього за 6,6 млрд доларів», – звернувся голова ВПП ООН до підприємця.

За словами Біслі, Маск заробив на зростанні акцій своїх компаній 6 млрд доларів всього за добу. «Це рівно стільки, скільки нам потрібно для запобігання катастрофі», – зазначив він.

Маск у неділю відреагував на заклик Біслі. «Якщо ВПП пояснить під цією публікацією у Twitter, як саме 6 млрд доларів допоможуть впоратися зі світовим голодом, я одразу продам акції Tesla і зроблю це», – заявив підприємець. При цьому він наголосив, що звітність має вестись у відкритих джерелах, «щоб люди бачили, яким саме чином розподіляються кошти».

За оцінками журналу Forbes, Ілон Маск очолює рейтинг найбагатших людей планети, його статки становлять понад 292,6 млрд доларів. Агентство Bloomberg у свою чергу оцінює сумарну вартість активів Маска більш ніж у 311 млрд доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 3 Листопада 2021 00:01
Зробити Радянську систему по всьому світу і небуде голоду, якщо ціни і зарплати будуть одинакові і всі будуть працювати! І нікому не треба буде їхати на заробітки! Вот і все !
Всесвітні організаці Показати IP 3 Листопада 2021 05:52
Ніхто навіть не буде рахувати ефективність, оскільки утримання соціальних організацій обходиться в десятки разів більше, ніж допомога, яку вони надають нужденним.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus