USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Імена ухилянтів і лікарів, які фальсифікували довідки ВЛК будуть відомі за 2-3 тижні, – Данілов

1 Вересня 2023 19:45
Секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олексій Данілов заявив, що імена всі ухилянтів, які виїхали з України за підробленими довідками й лікарів, які фальсифікували документи про непридатність до служби, будуть відомі через 2-3 тижні.

Про це Олексій Данілов сказав в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає Суспільне.

«На превеликий жаль, дехто вирішив скористатися можливістю виписувати собі документи на непридатність до служби в армії, що є абсолютно прикрою ситуацією під час війни», – сказав Данілов.

За словами Данілова, деяким ухилянтам лікарі за хабарі виписували довідку про відсутність однієї нирки. Ще більше – часто до статусу «непридатний» ставили один і той самий діагноз.

Читати ще: Українців, які виїхали за кордон за підробними довідками, можуть екстрадувати, – Арахамія

«Вони не утруднювались. Якщо була сформована та чи інша група, у них майже в 90% був виявлений один і той самий діагноз. Вони записані на автоматі. Все це буде підлягати перевірці в законному порядку. Якщо людина дійсно непридатна, їй немає чого боятися» – підкреслив Олексій Данілов.

Він додав, що факти підроблення документів на ВЛК виявляють щодня і коли провина буде доведена, то імена винуватців оприлюднять.

«Якщо доводять відповідні органи, що було скоєно злочин, то всі імʼя і прізвища всіх цих лікарів будуть обовʼязково відомими. З прізвищами тих, хто отримав від них таку «допомогу», – зазначив секретар РНБО.

Читати ще: Глава РНБО анонсував рішення щодо мобілізації умовно придатних
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Ухилянт Показати IP 1 Вересня 2023 20:21
Ну-Ну.!
До Данылова Показати IP 1 Вересня 2023 20:40
Спочатку себе першего в тому списку
Ніхто Показати IP 1 Вересня 2023 20:49
Синки цього надіюсь у списку перших "відомих"?
Анонім Показати IP 1 Вересня 2023 22:26
Без сумніву, в цих списках будуть його відприски та онуки. У нас ж всі рівні перед законом
Призовник Показати IP 1 Вересня 2023 22:52
Ківерцівську комісію перевірте-100% хапуги, сліпі, глухі,поноси, сцикуни..... і це синки місцевого начальства, а сільські хлопці і простих роботяг, на фронті
Коля Показати IP 1 Вересня 2023 23:24
Розсмішили. Але було б добре такі списки оприлюднити
Правда Показати IP 2 Вересня 2023 05:09
Оприлюднять.При нинішніх технологіях можливо.У багатьох пропаде сон і апетит.Це вже тут обговорювали і було багато скептиків.Що страшно?Готуйтесь ухилянти.
Правда Показати IP 2 Вересня 2023 08:04
Всі списки буть на митницях,так що вїхати не вийде,навіть з поважної причини,інакше можна і в буцигарню.
Люся Арестович Показати IP 2 Вересня 2023 10:04
Десь я вже чув про два-три тижні
Правда Показати IP 2 Вересня 2023 13:46
Все,виродки,ви зрадили Батьківщину,не стали на захист(КОНСТИТУЦІЯ).Ви навіть не зможете поїхати на похорон рідні(живіть як дасть Бог),ви не українці,не поляки,не німці,ви виродки...і це вам підтвердять громадяни цих країн,які вас зневажають.Прикро,дуже прикро,але ви обрали свій шлях.Тремтіть виродки,ви зрадили свою країну,дуже тремтіть...
Правда Показати IP 2 Вересня 2023 16:53
І,можливо ваші діти колись захочуть вїхати в УКРАїЇНУ,буде стояти "клеймо",не "совітське",справедливе,твій тато зрадник,манкурт,але ти вже не почуєш це зраднику...бо ти продав свою країну і твоїм нащадкам тут не місце,жорстоко,але справедливо.Тримаємось УКРАЇНЦІ,СЛАВА БОГУ І ЗСУ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus