USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Інновації підприємствам Луцька коштували 120 мільйонів

30 Квітня 2014 07:01
Кожне шосте промислове підприємство Луцька у 2013 році займалось інноваційною діяльністю. Це 47,8% від загальної кількості інноваційно-активних підприємств по області, повідомили у прес-службі Головного управління статистики в області.

Серед підприємств, які найбільш активно впроваджували інновації: публічні акціонерні товариства «СКФ Україна», «Теремно Хліб», «ВГП», ДП «Автоскладальний завод №1» та ПрАТ «Теріхем-Луцьк».

Загалом на інноваційну діяльність в промисловості витратили 120,6 мільйона гривень (понад 60% загальнообласних витрат), вагому частку яких становили витрати направлені на технічне переоснащення виробництва. Єдиним джерелом фінансування були власні кошти підприємств, як і загалом в області.

Протягом року придбали нові технології з виробництва інших транспортних засобів, впровадили вдосконалені методи виробництва хліба та хлібобулочних виробів, взуття, паперових виробів, виробів з пластмас, ігор та іграшок тощо. Нові види продукції впровадили підприємства з виробництва автотранспортних засобів та паперових виробів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus