USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Іноземним інвесторам лучани запропонують військовий об’єкт

20 Жовтня 2008 13:22
Луцькі підприємства не подали свої проекти на обласний інвестиційний форум, що відбудеться 24 жовтня. Про це у коментарі «Волинським Новинам» 20 жовтня розповіла директор Департаменту економіки Луцької міської ради Любов Ковпак.
Як зазначила пані Ковпак, підприємства, які мають реальні проекти для втілення їх у життя, давно знайшли собі інвесторів. Тому міська рада виставить на інвестиційний форум лише один проект – забудови військового містечка, що розташований на вулиці Володимирській.
Також до участі, за словами директора Департаменту економіки, запрошували ЗАТ «Волинський шовковий комбінат». Однак його керівництво відмовилось, оскільки вже має свого інвестора. Але, наголосила Любов Ковпак, до сьогодні в дію не було введено жодного проекту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus