USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Інспектор Луцького прикордонного загону отримав 2 тис. хабара за контрабанду сигарет

15 Січня 2021 21:58
На Волині інспектор Луцького прикордонного загону отримав майже дві тисячі доларів хабара за сприяння у контрабанді тютюнових виробів з Білорусі до України.

Про це йдеться у вироку Ратнівського районного суду Волинської області.

Так, 1 жовтня минулого року інспектор прикордонної служби 2 категорії – водій групи інспекторів прикордонної служби відділення інспекторів прикордонної служби «Гута» (тип В) відділу прикордонної служби «Млинове» І категорії (тип Б) Луцького прикордонного загону Державної прикордонної служби України неподалік покинутої ферми, що на околиці села Заліси Ратнівського району, отримав 800 доларів хабара за сприяння у незаконному переміщенні тютюнових виробів поза пунктами пропуску через державний кордон України з Республіки Білорусь шляхом надання інформації щодо часу та місця розміщення прикордонних нарядів.

Через сім днів прикордонник отримав у тому ж місці від тієї ж особи вже тисячу доларів неправомірної вигоди.

Відзначимо, що між прокурором військової прокуратури Луцького гарнізону старшим лейтенантом юстиції Павлом Шумським та прикордонником-хабарником була укладена угода про визнання винуватості.

Суд затвердив угоду, призначивши обвинуваченому покарання у виді штрафу в розмірі 1 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 25 тисяч 500 гривень з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов'язків на строк три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
" Показати IP 16 Січня 2021 10:25
Попався випадково! у нашій краіні контрабанда і корупція це як повітря-без цього ніяк!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus