USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Інтерактиви, фотозони та оновлений інтер’єр: у Волинському театрі ляльок стартував новий сезон

10 Вересня 2023 17:56
Волинський академічний обласний театр ляльок відкрив 48-й театральний сезон.

Як зазначають у театрі, цьому передувала колосальна робота колективу.

Відкрити новий сезон вирішили добре знаною і дуже цікавою виставою «Солом’яний бичок». Про її рівень свідчить той факт, що за підсумками Всеукраїнського конкурсу-огляду театрів ляльок «Прем'єри сезону 2016-2017», «Солом’яний бичок» здобув диплом переможця у номінації «Краща вистава для дітей дошкільного віку».

Актори театру вигадали інтерактивне дійство, під час якого глядачі допомагали Солом'яному Бичку прокинутися і повернутися на сцену. Юні гості шукали в театрі снопи соломи, аби відновити головного героя вистави.
Також дітлахи активно відгадували загадки. Одне слово, забава вдалася на славу.

По тому директор театру Вадим Хаїнський запросив усіх до глядацької зали, зазначивши: «Сьогодні у нас символічні обжинки, під час яких потрібно докласти дуже багато сил, аби на столі був свіжий хліб».
«Відкриття сезону не можна обмежити лише виставою, хай яка вона чудова. Те, що ми приготували для наших відвідувачів багато нового, можна помітити лише зайшовши з вулиці, – зазначають театрі. – Тепер біля каси вас зустрічає галерея світлин головних поціновувачів нашої роботи – юних глядачів».
Також оновлено логотип театру. Тепер це – символічна фігура лялькаря. Ще одна дуже важлива деталь – оновили галерею світлин акторів. А також було оновлено сайт театру, який нині активно наповнюють.
Чудовим місцем для оригінальних селфі та сімейних світлин стали авторські тематичні фотозони від Вікторії Пастерук.
На свято відкриття сезону до театру запросили майстринь соломоплетіння Валентину Якимович та Христину Савюк і гончаря Анатолія Філозофа. Діти активно цікавилися різноманітними виробами із соломи та чудовими глиняними свищиками.

«Запрошуємо до нас у театр! Щиро сподіваємося, що новий сезон буде яскравим, цікавим, насиченим і багатим на приємні емоції!» – додають у театрі ляльок.

Олександр ДУРМАНЕНКО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus