USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Інтернет «Датагруп» для бізнесу: переваги підключення*

15 Січня 2021 16:25
Інтернет — важливий робочий інструмент бізнесу, від надійності якого залежить діяльність кожної організації. Тому до пошуку провайдера необхідно поставитися з тією ж серйозністю, як і до вибору ділового партнера.

Фіксований і супутниковий інтернет в офіс



Компанія «Датагруп» вже 20 років надає телекомунікаційні послуги фізичним та юридичним особам, комерційним та державним організаціям. На сторінці www.datagroup.ua/ru/smb/internet/fiksovaniy-internet можна ознайомитися з докладним описом послуг. Провайдер пропонує провести Інтернет в офіс з використанням однієї з наступних технологій:

• Ethernet — підключення за допомогою виділеної оптоволоконної лінії, яке забезпечує швидкість передачі даних 1 Гбіт/с і вище. Оптична лінія прокладається безпосередньо до будівлі, в якій розташований офіс. Це важливо, оскільки чим ближче до кінцевого користувача підведена оптика, тим вище якість з'єднання. Оптоволоконний канал захищений від прослуховування, тому підключення Ethernet — ідеальний варіант для бізнесу.

• xPON — пасивні оптичні мережі. Перевага технології полягає в можливості під'єднати широкосмуговий Інтернет в передмісті та приватному секторі. Швидкість передачі даних становить до 1 Гбіт/с;

• ADSL — при виборі такої технології підключення здійснюється через прокладені телефонні лінії, що позбавляє від необхідності прокладки окремого кабелю в офіс. ADSL забезпечує швидкість з'єднання до 24 Мбіт/с.

Провайдер «Датагруп» також пропонує підключення до супутникового інтернету. Ця опція актуальна для компаній, працівники яких працюють віддалено і живуть в заміській зоні, де інші способи підключення неможливо реалізувати. Супутниковий інтернет підійде також для агро-офісів, придорожніх заправок, готелів в горах і на морі, компаній, філії яких розташовані в локаціях без фіксованого зв'язку. Крім того, багато фірм використовують супутникове з'єднання в якості резервного каналу на випадок пошкоджень кабельних мереж.

Додаткові послуги



Організаціям, які включають розташовані в різних місцях офіси, представництва або склади, «Датагруп» пропонує створення єдиної корпоративної мережі. Така послуга дозволить підрозділам компанії безпечно обмінюватися даними.

Юридичні особи можуть розміщувати телекомунікаційне обладнання в дата-центрі провайдера, оснащеному резервним електроживленням, кліматичними системами та резервними каналами зв'язку.

Безпека — одна з головних вимог бізнесу. «Датагруп» пропонує організувати хмарне відеоспостереження, яке дозволить контролювати об'єкти компанії, персонал або відвідувачів. Архів відеозаписів зберігається в хмарі й доступний в будь-який момент.

«Датагруп» — це сучасні технології, широкий спектр рішень для бізнесу і гарантована надійність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
UA Показати IP 15 Січня 2021 19:05
UA not RU
Чому Показати IP 16 Січня 2021 10:06
На сторінці www.datagroup.ua/ru/smb/internet/fiksovaniy-internet можна ознайомитися з докладним описом послуг. Чому "RU" ??????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus