USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Інтернетчики» руйнують дахи луцьких будинків?

24 Травня 2012 11:16
Декотрі недобросовісні інтернет-провайдери у Луцьку, підключаючи компʼютери лучан до «мережі», виламують двері, які ведуть на дахи, та роблять в покрівлі будинків дірки.
Про це йшлося 24 травня під час засідання виконкому міськради.
Директор ТзОВ «М.Ж.К.» Валерій Ковалюк розповів, що одна з головних проблем багатоквартирних будинків Луцька – стан покрівлі. Мовляв, 80% дахів експлуатуються 30 років і більше.
За словами посадовця, через недобросовісність декотрих інтернет-провайдерів довелося замінити значну кількість дверей, які закривали виходи на дахи. «Були майже всюди дерев’яні двері. Вони не шукали ключі, а вибивали двері. Ми розробили конструкцію металевих дверей і вже поставили 17 штук», ‒ додав Ковалюк.
Окрім цього, у «М.Ж.К.» виникла ще одна проблема з «інтернетчиками». Мовляв, підключаючи компʼютери лучан до Інтернету, деякі провайдери «пускають» кабелі по зовнішній стіні будинку.
«Всі кабеля мали проходити по під’їздах у трубах або коробах чи інших елементах. Коли вони йдуть по стіні, то виконавці робіт роблять дірки в покрівлі, і вона починає затікати. Наразі ми домовилися з провайдерами і в першому півріччі приберуть всі спуски», ‒ сказав директор «М.Ж.К.».
Перший заступник міського голови Святослав Кравчук поцікавився, за які кошти міняють двері на дахах, які «вибили інтернетчики».
Ковалюк відповів, що за гроші, які мешканці обласного центру сплачують за утримання будинку.
Подивований Кравчук сказав, що потрібно проводити заміну за рахунок тих, хто зламав двері. «Для мене це не зрозуміло. Ви ж могли б звернутися в міліцію, щоб вона знайшла винних», ‒ мовив посадовець.
Директор «М.Ж.К.» розповів, що до правоохоронців зверталися, але ті, нібито, відповіли, що порушників не змогли знайти.
Це викликало обурення в начальника міського відділку обласного УМВС Романа Крохмаля. Він заявив, що звернень про поломку дахів в міліцію не надходило. «Але ви могли б це зробити», ‒ додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Віктор Показати IP 24 Травня 2012 12:19
Брати сокири і рубати ті всі кляті провода... Вони ж облучають... ;)
Roma до Віктор Показати IP 24 Травня 2012 15:14
скільки рентгенів вже зловив? Що їсиш?
о_О? Показати IP 24 Травня 2012 14:20
2 Віктор Я бачу тебе вже олучило?
1 Показати IP 24 Травня 2012 15:12
дивує тупість нашого народу)
Валерій Показати IP 24 Травня 2012 15:55
Про жахливий стан підїздів після прокладання кабелів провайдерами і поломку виходів на дахи кожен може пересвідчитися в своєму будинку,хоча дозволу на встановлення ніхто не має. Але існує ще одна проблема, сервери, встановлені в підїздах потребують значну кількість енергії. І за неї платити прийдеться жильцям. Не забудьте пересвідчитися, коли будете платити за комунальні послуги. А взагалі в цивілізованих країнах провайдери самі платять оренду за прокладання кабельних мереж.
marik_v до Валерій Показати IP 24 Травня 2012 17:21
Ты натуральный блондин. Какие сервера, ты хоть в глаза видел сервер?
}{0ТТ@БЬ)Ч до Валерій Показати IP 27 Травня 2012 23:19
Немає там ніяких серверів! Там стоять звичайні оптично-езернетні роутери за електроспоживання яких провайдери платять жекам або підключають до клем квартири когось з користувачів і дають за це знижку на інтернет. І двері вони не ламають, а якщо вони закриті беруть ключі в квартирах які мають ключі від даху. А в більшості будинкув ті двері були виламані ще до приходу провайдерів (знаю з досвіду свого підїзду). Єдине що б їм незавадило робити це герметизовувати просвердлені ними дирки піною чи силіконом після того як кабелі вже прокладені щоб незатікало після опадів.
Небайдужий Показати IP 24 Травня 2012 17:23
от наша українська натура: хто винуватий - невістка, так її немає, але ж спідниця он вісить. чомусь ніхто не говорить про взагалі жахливий стан підїздів ... завжди шукають крайнього, при чому нікого за руку не зловили, а кричать у всьому винні інтернет-провайдери.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus