USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Інцидент: чому силовики блокували луцький Автомайдан?

11 Лютого 2014 08:00
У волинських правоохоронців є 10 днів, щоб відповісти на запитання обранців луцької громади. Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцькради, яка опікується питаннями етики, регламенту, законності тощо, – інформує Волинська правда.

До депутатів Луцькради звернувся активіст луцького Автомайдану Сергій Поха, який розповів про прикрий випадок, котрий нещодавно стався із ним та іншими автомобілістами. Мовляв, 6 лютого із 11:15 до 12:00 машини Автомайдану та авто випадкових людей блокували міліціонери та ДАІшники на вулиці Рівненській поблизу заправки. Активіст переконував, що там навіть були бійці внутрішніх військ. Силовики не представилися і не пояснили причин зупинки авто. На підтвердження своїх слів активіст продемонстрував відео. З приводу інциденту Сергій Поха поки що не звертався ні в міліцію, ні в прокуратуру.

Заступник начальника Луцького МВ УМВС України у Волинській області Володимир Солоненко зауважив, що йому нічого невідомо про такі факти і він вперше бачить це відео і чує про таку справу.

У підсумку, вислухавши обидві сторони, депутати Луцькради вирішили звернутися до місцевих правоохоронців, аби з’ясувати, ким і на якій підставі були зупинені автівки, чи використовувалися про цьому внутрішні війська. Відповідь обранці луцької громади мають отримати за десять днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Саша Показати IP 11 Лютого 2014 10:00
Володю,ти ж весь час автомайдан супроводжуєш,все ти знаєш,не потрібно обманювати.... Ти не погана людина, останься будь-ласка нею
інший Вова до Саша Показати IP 11 Лютого 2014 12:33
Саша, поцілуйся в ..., так-так, саме туди, де ти подумав.
запитання Показати IP 12 Лютого 2014 18:46
Шановний п. Поха! Якщо Ви організовуєте якісь дійства і вдаєте з себе майже святого, то підбирайте собі відповідну команду. Веду до того, що під час Вашого візиту в м. Ковель у колоні вашого пробігу був помічений автомобіль із прапором місцевого жителя, який їздить кожний день Ковелем, і нахабно порушує ПДР. Будь-ласка, або навчіть того козла пропускати людей на "зебрі" на червоний сигнал світлофора для авто, або забирайте те лайно на колесах з собою в Луцьк, бо може бути маленька біда, а Ви знову будете кричати про якісь репресї проти ваших колег по ремеслу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus