USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Луцький автомайдан змусив регіонала вийти з партії

21 Лютого 2014 18:36
Луцький Автомайдан спільно з Правим Сектором вирушив у п'ятницю, 21 лютого, у Ківерці, аби закликати голову місцевої організації Партії Регіонів вийти з неї та загалом розпустити структуру. Про це повідомила активістка Майдану Марія Доманська.

По приїзду активістів зустріли мешканці міста Ківерці та разом із ними колоною рушили до помешкання голови осередку ПР Олександра Красовського.

Втім,Красовьский сам виїхав на зустріч колоні і намагався переконати людей повернути на міську площу. Але люди його не послухали і продовжили рух до його місця проживання.

Як тільки активісти дійшли до помешкання їх зустріла сім’я регіонала. На той час самого Красовьского на місці ще не було. Люди дочекалися регіонала та закликали його написати заяву про вихід з партії. Він не пручався і, взяв ручку та папір і написав заяву. Після чого пообіцяв, що уже на найближчій сесії районної ради буде опублікована заява про саморозпуск партії. Досягнувши позитивного результату, активісти розійшлися.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
екскурсовод Показати IP 21 Лютого 2014 20:05
ОЦЕ ТАКА ДЕМОКРАТІЯ НАСТУПИЛА!!!! ЇЗДЯТЬ ПО РАЙОНАХ І ПОГРОЖУЮТЬ ФІЗИЧНОЮ РОЗПРАВОЮ ЧЛЕНАМ ПР ТА ІХ СІМ'ЯМ!!! ЛЮДИ СХАМЕНІТЬСЯ!!!!! ОДНА ДИКТАТУРА ЗМІНЮЄ ІНШУ, АЛЕ ЦЯ БІЛЬШ ЖОРСТОКІША, ВИКОРИСТОВУЄ В СВОЇЙ ПОЛІТИЦІ ТІЛЬКИ СИЛУ ТА НАСИЛЬСТВО, ФАШИЗМ. ПОВЕРНУЛИСЬ ДО СЕРЕДНЬОВІЧЧЯ!!! ГОЛОСУВАТИ ВІДТЕПЕР БУДЕТЕ ПІД НАГЛЯДОМ ПАЛОК, А ЯКЩО НЕ ЗАТОГО - ТО БУДЕТЕ ПОБИТІ, А МОЖЛИВО І ВБИТІ!!! ЦЕ ОСТАТОЧНИЙ КІНЕЦЬ ДЕМОКРАТІЇ В УКРАЇНІ, БО ПРИМУСОВО БУДЕМ ОБИРАТИ ТІЛЬКИ ОДНУ ПОЛІТИЧНУ СИЛУ І ВСЕ, ЯК В РАДЯНСЬКОМУ СОЮЗІ!!! ЗВЕРТАЮСЬ ДО ЛЮДЕЙ ЩО ПІДТРИМУЮТЬ ЦЕ ЗВІРСТВО, ОТЯМТЕСЬ, ЗРОЗУМІЙТЕ КУДИ ВИ СЕБЕ ЗАГАНЯЄТЕ, ВИ ЗГОДОМ НЕ БУДЕТЕ МАТИ НІЯКОГО ПРАВА ВИБОРУ, І ЦЕ ВСЕ НА ФОНІ РОЗРУХИ ТА КАТАСТРОФІЧНОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ КРИЗИ ЯКА ВЖЕ НАСУВАЄТЬСЯ НА УКРАЇНУ!!! ЗАДУМАЙТЕСЬ, ПРОШУ!!! НЕ ЖИВІТЬ НА ЕМОЦІЯХ ТА ГНІВІ!!! ДУМАЙТЕ ПРО МАЙБУТНЄ!
Українець Показати IP 21 Лютого 2014 20:06
Сімю в заручники правильно а то в них немає сімей
Українець Показати IP 21 Лютого 2014 20:09
Всі мають голосувати за свободу чи батьківщину бо виріжуть сім ї,і удару не хватить електорату
Реалiст Показати IP 21 Лютого 2014 20:35
Складається враження що на волині один мужик - Башкаленко!
Психолог до Реалiст Показати IP 22 Лютого 2014 04:24
)))))))))))))))))))))))))...мужик..)))))))))))))..зрадник волині......
ВН Показати IP 21 Лютого 2014 20:59
Мені страшно.Я не хочу , щоб мною помикали гузі, бондарі, пирожики. Чому не говорять, що зробили з Башкаленком. Я його стала поважати, що він не став на коліна перед Луцькими фашистами.
Психолог до ВН Показати IP 22 Лютого 2014 04:34
не став на коліна,бо подумав що яник бесмертний...а ні ...а фашисти це ті силовики які не били,а катували наший український народ....а потім 70-100 застрелили...як скотину....навіть скот так не забивають,як ті сволоти відстрелювали нашу українську націю...наших хлопців...наших захісників....наших героїв....Слава Україні! Героям Слава!...Вічна пам'ять нашим ГЕРОЯМ!.....
погляд зі сторони Показати IP 21 Лютого 2014 21:14
цікаво подивитись на це все через рік. коли до влади прийдуть хлопці в масках і касках, з бітою в руках. опуститись до гопників не важко. але ця хвиля мине і потрібно буде реально працювати, бо ці люди з відкритими обличчями сьогодні будуть іти зі своїми проблемами до нових керманичів завтра, але ці проблеми вже погрозами і битою не вирішити. питання стояло в одній людині, це як шахи, королю мат - і гра скінчилась, не важливо скільки в нього лишилось фігур. ну вийшов він з партії під страхом розправи, але ж думку на змінив, зло затаїв, яка ймовірність, що помститься?
2 Показати IP 22 Лютого 2014 07:11
Та Красовський що хочеш напише, він пр***тутка, і за помаранчевих був, Потім почав д***пу Волошенюку лизати і став регіоналом
))) Показати IP 26 Лютого 2014 21:56
))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus