USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Інвестування луцького аеродрому призупинено на 3-4 місяці

11 Листопада 2008 17:56

Про розбудову луцького аеропорту звітуватимуть Кабінету Міністрів України та УЕФА щотижня англійською та українською мовами. Про це розповів заступник голови Волинської облдержадміністрації Василь Байцим, – повідомляє 11 листопада репортер «Волинських Новин».

За словами Василя Байцима, на Волинь від УЕФА прийшов лист, в якому надіслали форми для щотижневої звітності щодо роботи з розбудови аеропорту. Кабінет Міністрів України також створив робочу групу, яка проводитиме свій моніторинг щодо цього питання. «Якщо порушимо графіки хоча б на два-три тижні, Луцьк буде знятий з першого резерву», – зазначив заступник.
Однак у зв’язку із фінансовою кризою інвестори призупинили фінансування, хоча гроші мали надійти 24 жовтня. Як розповів Василь Байцим, узгоджений термін відстрочки становить приблизно три-чотири місяці.
Також заступник зазначив, що інвестором може стати кожен. Крім того, на думку Василя Байцима, ВАТ «Луцьке авіапідприємство» є найвигіднішим на Волині об’єктом для інвестування. «У 2012-2013 роках вартість вкладів зросте як мінімум у десять разів», – наголосив він.
«Щодо прав власності, то те, за що заплатить державаб – залишиться власністю держави, заплатить місто – буде власністю міста, область – обласне, у що вкладуть гроші інвестори – належатиме інвесторам», – розповів посадовець.
Таким чином прийнято зміни до постанови Кабміну згідно з якими, у 2010 році з держбюджету виділять більше 22-х мільйонів гривень на добудову та реконструкцію злітної смуги. «Тому смуга буде у державній власності», – зазначив пан Байцим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus