USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ірландія послаблює карантин: на роботу зможуть повернутися до 150 тисяч людей

28 Листопада 2020 10:39
В Ірландії завдяки пом’якшенню карантинних обмежень, запроваджених для боротьби з пандемією COVID-19, на роботу зможуть повернутися від 100 до 150 тисяч людей.

З наступного тижня в Ірландії знову запрацюють усі магазини, ресторани, тренажерні зали та паби. Про це заявив прем’єр-міністр країни Лео Варадкар, пише 24 канал з посиланням на The Guardian.

Варадкар розповів, що від вересня, коли уряд повернувся до посилення обмежень, кількість людей, які претендують на тимчасові виплати, зросла до 150 тисяч.

Нагадаємо, що з 21 жовтня Ірландія ввела жорсткий карантин, заборонивши роботу магазинів, перукарень, салонів краси тощо. У країні відкритими залишилися лише продуктові маркети й аптеки. Тоді дві третини з громадян, які претендували на тимчасові виплати, звернулися по допомогу.

Прем’єр-міністр закликав громадян, які планують повернутися до Ірландії з-за кордону на різдвяні свята, не подорожувати без необхідності, або ж дотримуватися протиепідемічних заходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus