USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ірина Констанкевич просить продовжити термін подачі проектів на будівництво футбольних полів

24 Грудня 2017 15:47
Інформація та роз’яснення про Урядову Програму будівництва футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України поширювалися у дуже стислі терміни. Тому чимало місцевих рад не встигли підготувати та подати проекти для участі у відборі.

Про це повідомила народний депутат України Ірина Констанкевич у своєму запиті до Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка, інформує пре-служба волинського УКРОПу.

Ірина Мирославівна зазначила, що Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік» передбачено окрему Бюджетну програму «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» з коштами в обсязі 270 млн грн.

«Постанова Кабінету Міністрів України від 06.09.2017 № 714 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для будівництва футбольних полів із штучним покриттям у регіонах України» набрала чинності лише з 27 вересня 2017 року. Нею передбачено термін подання проекті до 10 жовтня 2017 року. Місцеві органи влади, які звертаються до мене, зазначають, що це надто короткий проміжок часу для підготовки та подання проекту. Тому прошу Вас розглянути можливість продовження термінів, або навіть можливості безстрокової діяльності Комісії з прийняття до розгляду таких проектів. У іншому випадку пропозиції, напрацьовані спільно з органами місцевої влади за проханням сільських громад, які дуже сподіваються на покращення умов розвитку молоді, не зможуть бути реалізовані у цьому році», – зазначила народний депутат.

Ірина Констанкевич також додала, що вже є звернення до Комісії від рад, зокрема, Київської обласної, щодо продовження терміну подачі проектів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
СТОП Показати IP 24 Грудня 2017 22:14
РІВ-НЕ ПОДАЛО ВЧАСНО А НАША ФФВ НЕВСТИГЛА--ВОЛИНЬ НА ЖАЛЬ ЗАЛИШИЛАСЬ БЕЗ ПОЛІВ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus