USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кандидат в народні депутати відвідала рідну школу в Луцьку*

22 Жовтня 2014 13:05
Кандидат у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 22 (м. Луцьк) Ірина Констанкевич провела у стінах рідної школи № 2 зустріч із жителями мікрорайону та працівниками навчального закладу. Це - далеко не перший її візит в цій освітній установі за останні місяці.

«У січні нинішнього року ви довірили мені честь відстоювати ваші інтереси у ролі депутата Луцької міськради від місцевого округу. Майже 51% своїх голосів ви віддали в мою підтримку. Дякую за довіру. З того часу намагалася вас не підвести і готова прозвітувати, що вдалося зробити за цей час», - звернулася до присутніх Ірина Констанкевич.

Зокрема, розповіла, що провела 16 депутатських прийомів, посприяла у вирішенні 33 звернень місцевих жителів, підготувала 13 депутатських запитів, які стосувалися життя мікрорайону і його мешканців. Серед найбільш значимих справ назвала встановлення дитячих майданчиків у дошкільних закладах № 12, 13, 14, 39 на загальну суму 121 тисяча гривень, у гімназії № 14 було облаштовано міні-футбольне поле, яке вже понад рік функціонує також у школі № 2. Серед добрих ініційованих справ розповіла про виділення коштів на ремонт приміщення для реабілітаційного центру в онкологічному диспансері. Також вдалося здобути кошти на ремонт дитячого відділення в протитуберкульозному диспансері. Найбільше клопотів у депутатській роботі було з прокладенням твердого покриття на вулицях Лермонтова, Макаревича, Гастелло.

Окрым того, Ірина Констанкевич розповіла про головні пункти своєї передвиборчої програми. Якщо лучани довірять їй право бути народним депутатом від Луцька, то головні питання, які вона вирішуватиме в стінах Верховної Ради України, – це дієві реформи в соціальній галузі, а також медичній та освітній. Рішення йти до законодавчого органу країни прийняла після обговорення його із Ігорем Палицею. Оскільки він нині призначений на посаду голови Одеської облдержадміністрації, то постало питання хто зможе балотуватися від Луцька. Для успішного продовження розпочатих проектів благодійного «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» важливо, щоб саме людина від цієї організації була в парламенті. Це допоможе швидко реагувати на найгостріші проблеми, з якими звертаються в благодійний фонд лучани.

Працівники школи № 2 та жителі мікрорайону подякували Ірині Констанкевич за дієву роботу на посаді депутата міськради, а також уповноважили її вирішувати проблеми лучан вже у Верховній Раді України. Кандидат у народні депутати запевнила, що в разі обрання її до парламенту не забуде дороги до Луцька. Адже тут проживають її рідні та близькі, тут успішно працює благодійний фонд, тут перебувають її земляки, перед якими пообіцяла звітувати неодноразово про виконану роботу.

Директор школи Василь Грищук подякував від свого імені, вчителів і батьківської громади Ірині Констанкевич за допомогу, надану навчальному закладу та мікрорайону: «Коли ви ще навіть не були депутатом міськради, а працювали в благодійному «Фонді Ігоря Палиці – Новий Луцьк», то вже звертали увагу на наші потреби. Завдяки вашому сприянню у нас було облаштовано спортивний майданчик і міні-футбольне поле. Були виділені кошти на ремонт, встановлення нових енергоощадних вікон. Ми отримали сучасний комп’ютерний клас». Користь від спортивних споруд вже відчутна. Зі слів директора школи, місцева дитяча команда вперше у своїй історії здобула срібні медалі в обласному турнірі, а в минулу суботу посіла третє місце вже на міжобласних змаганнях.

«Бажаємо Ірині Констанкевич стійко дійти до кінця цієї виборчої кампанії і перемогти. Своїм спокоєм і врівноваженістю Ви наведете порядок у Верховній Раді України і принесете користь Луцьку та всії державі», - наголосив Василь Грищук.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
останній Показати IP 22 Жовтня 2014 13:14
бабське царство
Василь Показати IP 22 Жовтня 2014 13:17
Чорний Плащ знову прийшов на допомогу
Анонім до Василь Показати IP 22 Жовтня 2014 13:19
чорно-червоний, зараз мода така пішла
Андрій Показати IP 22 Жовтня 2014 13:27
А чому всі в верхньому одязі? Чорний плащ отопить рідну школу!!!!!
Сем Показати IP 22 Жовтня 2014 13:42
Новина! Я в свою школу мало не кожного тижня ходжу!
123 Показати IP 22 Жовтня 2014 13:53
Ірина Мирославівна багато добрих справ зробила жителям свого округу.Іншим депутатам міськради є з кого брати приклад.Успіхів Вам!
Роман до 123 Показати IP 22 Жовтня 2014 16:00
Те що Палиця покрав мільйони і дає тисячі не значить, що він добрий, хто його знає які інтереси видавлює з того фонду. Купив одного разу собі місце, а зараз купує вдруге..... Люди може ви заслуговуєте владу, яку маєте, якщо вже такі речі не бачите??!!!
Анонім до Роман Показати IP 22 Жовтня 2014 17:07
Дає тисячі? Ти певно не лучанин, якщо несеш такий бред!!!!!!!!!!! Або працюєш на брехуна Лапіна, або на мажора-мільйонера Іванюка! На Луцьк Фонд витратив з 2011 року 57 млн. грн.!!!!!!!!!!!!! Роздуплись нарешті!
до виборців Показати IP 22 Жовтня 2014 13:53
Невже і справді хтось має ілюзію , що "своїм спокоєм і врівноваженістю ви наведете порядок у Верховній Раді".
виборці до до виборців Показати IP 22 Жовтня 2014 20:40
давай Радикалізм, і зброю у верховну раду. раніше били всім писки, то зараз щей стріляти почнуть. Хочеш стріляти їдь на схід.
опа Показати IP 22 Жовтня 2014 14:17
На третій фотці знизу гарна вчителька)))
міша Показати IP 22 Жовтня 2014 14:40
коментар було видалено
тьху Показати IP 22 Жовтня 2014 14:52
Шиба побрився
.. Показати IP 22 Жовтня 2014 15:02
Брюнетка?? да..моя колишня вчителька з географії!
опа до .. Показати IP 22 Жовтня 2014 15:15
та ні. Третя фотка, якщо рахувати знизу. Біля тої білявки, що посміхається, з газетами.
М Показати IP 22 Жовтня 2014 19:09
Хто працював в цій школі знає що то за мед. Скільки вчителів звідти пішло через нестерпну поведінку циганчуків? Так, колись то була славна школа. Те що тепер - хай Бог милує тих вчителів що залишились терпіння їм і здоров'я. Добре знаю цю школу. А на спонсорів їй завжди везло. Щодо кандидатки то думаю треба щоб чоловік був. Якщо в верховній Раді бійки жінці там важко буде.
Марія Показати IP 22 Жовтня 2014 21:35
Пам'ятаю як цей самий директор ревносно агітував за Кучму і вперший і в другий раз ще й підписи якісь збирали. Політика і проституція на одну букву. Треба виховувати чуйну людину.
Марія Показати IP 22 Жовтня 2014 21:52
Один директор школы посылал это письмо каждому учителю, которого брал на работу: "Уважаемый учитель! Я пережил концлагерь, мои глаза видели то, чего не должен видеть ни один человек: - как ученые инженеры строят газовые камеры; - как квалифицированные врачи отравляют детей; - как обученные медсёстры убивают младенцев; - как выпускники высших учебных заведений расстреливают и сжигают детей и женщин... Поэтому я не доверяю образованности. Я прошу вас: помогайте ученикам стать людьми. Ваши усилия никогда не должны привести к появлению учёных чудовищ, тренированных психопатов, образованных Эйхманов. Чтение, письмо, арифметика важны только тогда, когда помогают нашим детям стать более ЧЕЛОВЕЧНЫМИ".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus