USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ірина Констанкевич вислухала проблеми ветеранів Луцька*

9 Жовтня 2014 15:30
Кандидат у народні депутати від Луцька Ірина Констанкевич продовжує зустрічі з лучанами, представниками громадських організацій міста. Так, вона поспілкувалася з ветеранами самодіяльного клубу «Неспокійні серця», Волинської обласної організації інвалідів війни, ЗСУ та учасників бойових дій.

Ірина Мирославівна розповіла про свою передвиборчу програму, де представлені головні кроки діяльності на посаді народного депутата: «Свою програму роботи в парламенті, якщо лучани мені довірять представляти їхні інтереси в законодавчому органі, будувала на зверненнях звичайних жителів міста». Наголосила також на тому, що її робота у благодійному «Фонді Ігоря Палиці – Новий Луцьк» розпочиналася якраз зі знайомства з клубом «Неспокійні серця». Адже одне з перших звернень, які вона розглянула, – прохання ветеранів виділити кошти на баян для творчого колективу. Кандидат у депутати додала, що ставиться із великою повагою та захопленням до діяльності клубу: «Хоч ваша організація і декларує себе як ветеранський клуб, проте серця у вас неспокійні як у молоді. Дякую, що ви своєю піснею і словом наснажуєте себе та інших».


Своєю чергою, ветерани висловили Ірині Констанкевич вдячність за ті добрі справи, які вже зробив для них фонд та запитали, чи не забуде про них благодійниця, якщо стане депутатом Верховної Ради України. На це Ірина Мирославівна відповіла, що фонд завжди підтримував та буде підтримувати творчість людей громадських організацій, а сама вона докладе максимум зусиль вирішувати проблеми лучан вже на законодавчому рівні. Ветерани також розповіли, що раді бачити кандидатуру Ірини Мирославівни у списках претендентів за місце у парламенті. Мовляв, покладають на неї надію, бо знають, що не залишаться наодинці зі своїми бідами.

«Мені потрібна була операція на очах і фонд дав мені на це 1000 гривень. Усі інші високопосадовці тільки били мене словами відмови, що ще й досі болить», – висловлюючи вдячність, розповідає член клубу Тамара Поліщук.

Голова самодіяльної ветеранської організації «Неспокійні серця» Ірина Поліщук розповіла: «За 28 років роботи нашого клубу до нас вперше прийшов кандидат у народні депутати. Але важливо, що і раніше ви нас не обділяли увагою. Раніше ви завжди вітали нас, ветеранів, і як проректор університету. Ми знаємо вас як філолога, освітянина, маму, дружину, благодійницю. Ви - мужня жінка, бо одна серед жінок воюєте з чоловіками за місце в Верховній Раді».

Член клубу «Неспокійні серця», мама Ірини Констанкевич Галина Констанкевич теж розповіла про доньку: «Дуже стійко вона бореться, хоче людям і Луцьку допомагати ще більше, коли стане депутатом».

Окрім того, актив клубу озвучив Ірині Констанкевич проблему пенсійного забезпечення та індексації, попросив у перспективі посприяти вирішенню цього питання на законодавчому рівні. На завершення зустрічі члени клубу «Неспокійні серця» виступили із музичним номером та побажали Ірині Констанкевич здобути перемогу на виборах.

Оскільки нинішні вибори до Верховної Ради України відбуваються в надзвичайно складний для країни час, то провідною темою зустрічі в організації інвалідів війни, ЗСУ та учасників бойових дій у Луцьку був захист учасників АТО, їхніх сімей і всіх, хто постраждав захищаючи нашу Батьківщину в різні часи, від Другої світової війни й донині.

Ірина Констанкевич розповіла, що від початку трагічних подій на Майдані, а згодом від часу військових дій на сході країни, була ініціатором підтримки родин загиблих українських патріотів: «Хоча жодні гроші не можуть замінити людського життя, проте намагаємося підтримати у нелегкий час сім’ї, в які прийшло горе. Тому виплачуємо 100 тисяч гривень кожній луцькій родині, яка втратила чоловіка або сина». Також нагадала про реалізацію Комплексної програми допомоги учасникам АТО і їхнім сім’ям, яку вона ініціювала для затвердження на місцевому рівні. Зі свого боку вона сприяє луцьким військовим психологічною допомогою, відпочинком у Буковелі, поранені воїни, завдяки підтримці Ігоря Палиці, безкоштовно лікуються в госпіталях Одеси. Кандидат у народні депутати наголосила, що в своїй діяльності відкрита для допомоги всім лучан, незалежно від віку.

Спілкування із ветеранами було активним, адже вони ставили запитання Ірині Констанкевич, радили, які кроки варто вирішити одразу, коли Ірина Мирославіна стане народним депутатом. Особливу увагу присвятили обговоренню проблем люстрації, боротьби з корупцією, зняття недоторканості з депутатів, суддів та високопосадовців.

Член президії ветеранської організації Іван Корецький наголосив на тому, що нині ветерани не мають підтримки з боку держави щодо купівлі ліків, а від січня нинішнього року ціни на медикаменти узагалі збільшилися вдвічі. Приємно, що в такий час Ірина Констанкевич не залишає в біді найбільш соціально незахищені верстви нашого міста. Кожен, хто звертається, отримує підтримку. «У Луцьку нині змагається за посаду народного депутата 16 мужчин і одна жінка. Навіть в автобусі, коли заходить армія чоловіків, то поступаються місцем жінці. Чому ж тут вони не поступаються? Борються, та ще як запекло. Вражений від того, що весь Луцьк обліпили чоловіки своїми обличчями. Практично всі вони взагалі невідомі та не зробили нічого путнього. З іншого боку маємо Ірину Констанкевич – людину, яка очолює благодійний «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Її зараз треба підтримати, бо вона з народу і надалі буде з нами», - відзначив Іван Корецький.

Ірина Констанкевич подякувала за довіру і пообіцяла працювати прозоро і звітувати про кожний свій вчинок перед громадою: «За 27 років трудового стажу мені не соромно за кожен день, бо завжди ставлюся до людей з розумінням. Я не маю жодного бізнесу, як і члени моєї сім’ї. Тому працювати в парламенті буду заради людей, а не власних інтересів».

На закінчення зустрічі голова ветеранської організації Леонід Корчук висунув головні накази, які уповноважують реалізувати Ірині Констанкевич у Верховній Раді: «1. Повсякденною депутатською роботою забезпечити мир в Україні. 2. Добитися контролю за виконанням законів, які спрямовані на соціальний захист ветеранів, інвалідів війни, учасників бойових дій та інших пенсіонерів. 3. Сприяти зміні Закону «Про державну службу». Тільки нові люди у Верховній Раді забезпечать достойний рівень нашого життя».

Ірина Констанкевич пообіцяла взяти до уваги кожне прохання і, тим більше, накази виборців: «Маю знання і досвід, які допоможуть працювати з користю для лучан і всіх українців».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 34
олег Показати IP 9 Жовтня 2014 15:33
всі вони слухають до виборів а після виборів відписки. але ніхто з них не може зупинити кровопролиття кожен день гинуть наші діти
Корінний лучанин до олег Показати IP 9 Жовтня 2014 16:04
ЧоловІче, ну що ти пишеш аби писати якусь дурню. Як ти собі це уявляєш, що Констанкевич повинна зупинити війну, коли відбувається військовий міждержавний конфлікт і ініціатором якого є РОСІЯ, точніше ПУТІН. Ти думаєш , що все залежить тільки від побажань окремих депутатів(кандидатів у депутати)? Армія по суті відновлюється з нуля. А війна ця , шановний, буде затяжною і це треба розуміти!
У-ух! до Корінний лучанин Показати IP 9 Жовтня 2014 17:05
А що рашка обьявила війну...чі це продовження АвТО МАЙДАНУ З РУЙНУВАННЯМ ПАМЬЯТНИКІВ
Корінний лучанин до У-ух! Показати IP 9 Жовтня 2014 17:40
А скажи, Гітлер війну оголошував, а Путін Грузії війну оголошував? А війни були і без оголошень! Може тобі СМС ще присилати повинні із попередженнями та зі словами "ІДУ НА ВИ!" Були колись тактовні державні діячі. А памятники кому, скажіть на милість? Тому, хто концтабори започаткував, ГУЛАГИ, тому хто давав вказівку ЦЕРКВИ руйнувати та всі цінності звідти забирати для організаціїї світової революції. Ну схаменіться врешті-решт. Та про це навіть компартійна преса скільки років писала на підставі розсекречених архівних документів, тільки ж ви нічого не читаєте.
Катя Показати IP 9 Жовтня 2014 15:40
Вислухала і на цьому все....
міша Показати IP 9 Жовтня 2014 15:43
але найбільше піариться бо грошей найбільше має в області
Анонім до міша Показати IP 9 Жовтня 2014 18:51
Таке враження, що в Луцьку тільки один кандидат в депутати...НАДОЇЛО!!!!!!!!!!!!
Гостя Показати IP 9 Жовтня 2014 15:48
Почує всіх?
cашка Показати IP 9 Жовтня 2014 15:50
ну ветерани це дуже специфічний електорат зараз вони голосують за комуністів, а даєш їм кілограм гречки і вуаля)
Оксана Байстрюк Показати IP 9 Жовтня 2014 16:30
Там ситуація дійсно критична. Підтримки з боку держави фактично немає. І тому я особисто вдячна Ірині Констанкевич за те, що вона робить. Цим людям теж потрібна допомога. "За 27 років трудового стажу мені не соромно за кожен день, бо завжди ставлюся до людей з розумінням. Я не маю жодного бізнесу, як і члени моєї сім’ї. Тому працювати в парламенті буду заради людей, а не власних інтересів," - для мене це серйозний аргумент.
Анонім до Оксана Байстрюк Показати IP 9 Жовтня 2014 16:42
Перестаньте, а як же інтереси Палиці і Коломойського?
Волинь до Оксана Байстрюк Показати IP 9 Жовтня 2014 16:46
Хто бачив шикарний дім І,М.К. і територію біля нього в елітному районі , той засумнівається при фразі "Я не маю жодного бізнесу, як і члени моєї сім’ї".Бо таку розкіш на зарплату не придбаєш......
Кішка до Оксана Байстрюк Показати IP 9 Жовтня 2014 16:52
Я вважаю, що голосувати за Ірину Константкевич не потрібно лише тому, що готуючись до якихось чергових виборів вона зайде (з надією в серці) буквально в кожну школу, кожен садок, кожну лікарню (а не в два обраних для картинки)...А так як поїде, не дай Боже, в Київ, той забудемо, як виглядає, а сама вона забуде про фонд...Нехай сидить тут, в Луцьку..."Де родився, там і пригодився..."
Лучанин до Кішка Показати IP 9 Жовтня 2014 17:03
По-вашому, краще обрати невідомого, що вискочив перед виборами як Пилипко з конопель. А потім він на с у Києві щодня буде згадувати і приймати закони для Луцька а не для своїх кишень.
Кішка до Лучанин Показати IP 9 Жовтня 2014 17:11
Пані Ірина ще не виконала своїх обіцянок, які давала найширшим верствам луцького населення перед виборами до міськради.Отже, якщо вона людина слова, то повинна лишатись в місті. "Дав слово - держи"(народна мудрість). Ан, ні їй в Київ треба, терміново - інтереси Палиці-Коломойського лоббіювати!
Анонім до Кішка Показати IP 9 Жовтня 2014 17:19
А ви спитайте в міських депутатів з "Свободи" і "Батьківщини" чому вони не голосують на сесії за пропозиції Констанкевич на виділення коштів для мешканців Львівської та Малоомелянівського масиву на комунальні потреби!!!!
Анонім до Анонім Показати IP 9 Жовтня 2014 17:25
так, я бачу, вас хвилюють депутати депутати з "Свободи" і "Батьківщини", що ви про це по 3 рази в день згадуєте!
Анонім до Анонім Показати IP 9 Жовтня 2014 18:19
Мене хвилює, щоб ця сволотівська наволоч не пройшла до ВР і не дурила людей далі!
Анонім до Кішка Показати IP 9 Жовтня 2014 17:12
То так про всіх кандидатів можна написати! Але коли вибрали Палицю, то фонд не закрився і продовжує працювати, і коли Палицю обрали в Одесу, також фонд продовжує допомагати ЛУЧАНАМ!!!!!!!!!!!!!
Кішка до Анонім Показати IP 9 Жовтня 2014 17:17
Палицю не обрали в Одесу, а призначили! А фонд не закрився, так про всяк випадок....а раптом пригодиться в наступні вибори
Анонім до Кішка Показати IP 9 Жовтня 2014 17:22
А ти знаєш скільки виділено грошей для Луцька і лучан поки "..фонд не закрився, так про всяк випадок.."? Чи вмієш тільки обс...ти?
анон до Анонім Показати IP 9 Жовтня 2014 20:28
Бачу ти про все добре знаєш. Але ж ця інфоримація ніде не обнародувалась. Я про неї чомусь не знаю. І чому я в фонді не працюю? Все знав би.
Анонім до анон Показати IP 10 Жовтня 2014 11:17
Ця інформація обнародується постійно в нашій пресі!!!!!!!!!! 2 рази на рік друкується в газетах звіт про витрачені кошти!!!!!! І якщо ти цього не знаєш, то не пиши дурню!!!!!!! Ти просто нікчема!
Оксана Байстрюк до Кішка Показати IP 9 Жовтня 2014 20:24
Однозначно немає значення для наступних виборів фонд працює чи ні, враховуючи скільки грошей він віддає людям протягом цілого року. Тому що б не говорили на фонд, а він працює, виконує свою місію (благодійну) і заміни йому в Луцьку немає.
У-ух! Показати IP 9 Жовтня 2014 17:07
Не треба вибирати тих,хто приїхав в Луцьк за єлекторатом,наприклад з Колок.
розум Показати IP 9 Жовтня 2014 18:57
Шановні, підтримайте Ірину Мирославівну, і ви про це не пошкодуєте. Повірте, вона жінка розумна і мудра, і не зіпсована грошима.
Анонім до розум Показати IP 10 Жовтня 2014 09:39
Підтримаю на усі 100%. Скільки заплатите ?
Анонім до Анонім Показати IP 10 Жовтня 2014 11:18
А без грошей слабо?
Д до Анонім Показати IP 10 Жовтня 2014 11:44
Без грошей тільки.... Лапіна, простіть....
Д до розум Показати IP 10 Жовтня 2014 11:46
Вибачили її дім??? "Не зіпсована грошима" - ви не знаєте про Що говорите....
+++ Показати IP 10 Жовтня 2014 16:23
А толку, що вислухала ветеранів.
ем Показати IP 10 Жовтня 2014 16:24
Не смішіть грошей має по шию, як би не мала то на вибори не йшла б!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus