USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Ірина Вахович подала кандидатуру на посаду ректора луцького вишу

20 Серпня 2020 23:30
Голова Волинської обласної ради Ірина Вахович подала свою кандидатуру на посаду ректора Луцького національного технічного університету.

Про це посадовиця повідомила на своїй сторінці у фейсбуці.

«Наша команда каже «ні» придушенню прогресивних ідей, «ні» підступності та залякуванню, «ні» диктаторству, де неможливий розвиток особистості. Ми «за» мотивованість та справедливість, «за» розвиток науки, «за» якісну освіту, «за» інноваційність і чесність!» – йдеться у дописі.

Як повідомлялося раніше, восени відбудеться конкурс на заміщення посади ректора Луцького національного технічного університету.

Нагадаємо, торік 26 липня Ірину Вахович обрали головою Волинської обласної ради. До слова, Ірина Вахович з 1999 року працює викладачем ЛНТУ. У 2008 році захистила докторську дисертацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Колектив Показати IP 20 Серпня 2020 23:50
Нарешті!!! Ми так довго цього чекали!!!! Колектив з вами!
Стьопа з Кічкарівки Показати IP 21 Серпня 2020 06:05
Класичний хід Ірини. Красива, розумна, працює над собою, перспективна. І має хороше лобі в найкращому розумінні цього слова. Пройде на 100%!!!! А примітивний Савчук вилетить, як корок з пляшки шампанського. Точно так, як вилетіла пані Божидарник. Тільки з більшою швидкістю. Без шуму і пилюки.
Богдан Сташинський Показати IP 21 Серпня 2020 08:29
Норм. Іриша я тебе підтримую !!!
Лучанин Показати IP 21 Серпня 2020 09:03
Такий розвиток подій був прогнозований після перших кроків її на посту голови облради і політичної поведінки Савчука, як депутата і його ректорства ! Для Вахович головування - то хороший трамплін на посаду ректора. А політичне шараханя Савчука - хороша ковзанка донизу. Для виборців, наділених дедуктивним мишленням, то усе було прогнозовано !
Лучанин Показати IP 21 Серпня 2020 09:17
Піду ще далі - вітаю з перемогою !
турист Показати IP 21 Серпня 2020 09:31
Якщо прийде Ірина Вахович, то вона налагодить нормальний навчальний процес і виведе вуз зі статусу школи комбайнерів. А головне - пофарбує огорожу в корпусі на С. Ковалевської, яку вже багато років зїдає іржа. До речі, там і багатьом проректорам треба дати по жопі мішалкою. Роботи - завались, аби було бажання. Треба почистити це кодло баранів і баранес.
Студент Показати IP 21 Серпня 2020 10:02
А зараз Савчуку, якщо має мужність, для того, щоби зберегти добру міну при поганій грі, буквально сьогодні заявити, шо він відмовився висувати свою кандидатуру на майбутні вибори ! Бо без того - для нього то буде початок кінця !
Володимир Григорович Показати IP 22 Серпня 2020 13:51
А мені Савчука шкода. П'ять років зачищав територію, щоб не залишилось достойних суперників. А виявилось що усе намарно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus