USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Історія однієї фотографії: як загинув нововолинець

3 Жовтня 2014 17:55
Трагедія трьох друзів трапилася поблизу міста Попасна на Луганщині. Про неї розповідає бойовий побратим Євгеній Шевченко.

Нагадаємо, що сили АТО звільнили місто Попасна ще 22 липня.

"Скіф - це справжній герой, який отримав орден Червоної зірки ще в Афганістані. Мрака - підприємець, власник будівельної фірми, був на Майдан і після його завершення пішов добровольцем на "Донбас". Котик - майстер спорту міжнародного класу і просто дуже хороша людина", - йдеться у повідомленні.

На фото зліва направо: "Скіф", "Мрака", "Котик".
Зі слів Євгенія, з трьох друзів живим залишився лише Мрака. У нього важке поранення - його чекає ще багато операцій, але живий.

Снайпер цілився під каску - потрапив трохи нижче. Кулею знесло нижню щелепу. Йому складно говорити і складно їсти, але є надія, що скоро його відправлять на лікування в Німеччину або в Канаду, делікарі усе наростять та відновлять.

"Скіф також потрапив під снайперський приціл ворога, але врятувати його не вдалося... А Котик... Почався арт- і мінометний обстріл. Прицільний вогонь. На вулиці, на прив'язі в огорожі кидався собака. Хазяїн забув про неї, а може його на той час уже вбило... Усі кинулися в підвал, в укриття, хто куди, а Котик кинувся до скиглячого собаки - відв'язати, забрати з собою, в підвал, врятувати, але міна розірвалася занадто близько... ", - розповідає Євген.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
аяяй Показати IP 3 Жовтня 2014 18:00
гинуть найкращі! Слава Героям !!!!!!
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2014 18:24
коментар було видалено
шелепа Показати IP 3 Жовтня 2014 18:57
шелепу не відновлять
Анонім до шелепа Показати IP 4 Жовтня 2014 09:13
відновлять
ИЗ СССР Показати IP 3 Жовтня 2014 20:38
вот тут приходив АНОНім , , не подобається йому тут,хай слідуючий раз відразу топає на російські сайти ,там нема місця для комментів ,бо САМОДЄРЖАВІЄ як і 300-літ тому назад,і тому немає там федералізації а є тільки профанація, нема навіть тої правди-РІВНОПРАВНОСТІ ,що була в СОЮЗІ ,хоча тоді сплочали в єдиний радянський народ ,,,СЛАВА УКРАЇНІ ! І ГЕРОЯМ УКРАЇНИ ВІЧНА СЛАВА!
їх багато до ИЗ СССР Показати IP 3 Жовтня 2014 20:47
http://rus-ua.info/page/420.html

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus