USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Історія луцького педофіла. Подробиці

2 Лютого 2012 12:42
Луцького педофіла «попалила» і «здала» правоохоронцям колишня дружина.
Про це повідомляє сайт волинського тижневика «Віче-інорфм».
Дівчинка Інна знала дядька Василя, бо він працював разом із її матірʼю. Тому і не здивувалася, коли той підкликав до себе її на вулиці, де вони гуляли із Тамарою. Щойно подруги підійшли до чоловіка, той кинувся їх запрошувати на невеличку прогулянку. Мовляв, сходять з ним у гараж, де за елементарні послуги зможуть заробити двадцять гривень. Дівчата порадилися між собою і погодилися із дядьківською пропозицією.
Через кілька хвилин вони вже зайшли всередину будівлі, де стояв трактор, а збоку – розкладне крісло. Василь швидко розстебнув штани і почав якісь маніпуляції. Потім звернувся до Інни. Мовляв, роздягайся і лягай на крісло. Щойно завершив пестити Інну, покликав до себе Тамару, з якою зробив те ж саме. Заплатив за сексуальні втіхи юнкам замість обіцяних двадцяти тільки десять гривень і випровадив їх додому.
Наступного разу дівчата побачили Василя через день, коли він грав у карти біля будинку. Дядько підійшов до Інни та Тамари і запропонував знову зайти в гараж. Дорогою він купив їм слабоалкогольний напій та солодощі, собі ж взяв пиво та горілку. Після невеликої трапези роздягнувся, і все повторилося. Правда, цього разу заплатив дівчатам обіцяних двадцять гривень.
Через день дядько Василь покликав дівчат у гараж у надвечірню пору. Знову пригощав подруг слабоалкогольними напоями, наливав і горілку, яку пив сам із пивом. Пізніше роздягнув юнок і почав цілувати. За втіхи заплатив їм десять гривень.
Одного дня, гуляючи у дворі свого будинку, Інна та Тамара розповіли про свої походеньки ще одній дівчинці Ані. Сказали їй, що вони тепер вміють гроші заробляти. Аню зацікавила історія, і вона запропонувала подругам наступного разу взяти її з собою. Тож до Василя у гараж школярки прийшли вже втрьох. Дядько у цей час спав у кріслі, однак щойно подруги зайшли у гараж і пояснили, що хочуть, чоловік кинувся до діла. Він роздягнувся і звелів роздягнутися подругам. Пестив їх по черзі, а потім заплатив двадцять гривень на трьох.
Осіннього дня мешканка однієї з багатоповерхівок Лідія Павлівна виносила будівельне сміття. Щойно завернула до гаражів, які розташовані поруч і належать одному з навчальних закладів області, побачила свого колишнього чоловіка. Він пристрасно бесідував із юною дівчиною.
Раніше жінка, напевне, не звернула б увагу на згадану зустріч, проте, пригадавши слова свого колишнього чоловіка Василя про молодих обраниць, вмить забила на сполох. Як каже, дівчина була надто молодою, аби «мати спільні справи із 50-річним мужиком».
Лідія Павлівна заховалася за сусідньою будівлею і спробувала підслухати їхню розмову. Однак, нічого толком не почувши, пішла далі. Як тільки повернулася назад, побачила, що її колишній чоловік зник разом із юнкою. Жінка наблизилася до гаража і спробувала відчинити двері, проте вони виявилися замкнутими зсередини. Лідія Павлівна знала, що Василь зазвичай «тусувався» у тому приміщенні, оскільки працював водієм в училищі, що розташоване поруч.
Так сталося, що Лідія Павлівна розлучилася із Василем понад двадцять років тому. З тих пір вони хоча й проживали разом, однак готували їжу, прали, спали завжди окремо. Василь щодня приходив додому напідпитку, а останнім часом під хмелем ще й вихвалявся своїми звʼязками із молодими коханками. Лідія йому спершу не повірила, проте, коли побачила Василя із юнкою, дуже розхвилювалася. Як пояснювала у суді, переймалася вона небезпідставно, бо розуміла, що спілкується він і справді із надто молодими дівчатами.
Довго не розмірковуючи, Лідія Павлівна зателефонувала у міліцію, проте й правоохоронцям, котрі прибули за її викликом, Василь не відчинив дверей. Міліціонери стукали, вимагали впустити їх усередину, однак потрапили у гараж лише тоді, коли вдалося розхитати двері і скинути внутрішню клямку.
Раптом із напівтемряви до них вибігла неповнолітня дівчинка, яка голосно заплакала, волаючи про допомогу. За словами юнки, дядько Василь утримував її силоміць, бо хотів зґвалтувати...
Василь, у свою чергу, пояснював усе дуже банально. Мовляв, зачинився із дівчиною, коли побачив, що за ним пильнує його колишня дружина. Через те нібито й не хотів відчиняти двері.
Однак дівчина розповідала міліціонерам зовсім іншу історію. Казала, що насправді дядько Василь брехнею заманив її у гараж, повідомивши, що всередині на неї чекає подружка Інна. Дівчина повірила і зазирнула у прочинені двері. Але чоловік сказав, що треба йти далі. Щойно Аня ступила ще кілька кроків, дядько встиг зачинити двері.
У напівтемряві він почав чіплятися до дівчини. Пропонував їй секс та пікантні ласки, від яких юнка відбивалася і відмовлялася, як могла. Через такі претензії Аня заховалася за трактором, що стояв посередині гаража. У міліції дівчина розповіла, що бувала там і раніше. Приходили вони до дядька Василя разом зі своїми подругами Інною та Тамарою. Усім трьом «жрицям» кохання на той час ледве виповнилося дванадцять років, а у такий спосіб юнки заробляли гроші...
Цікаво, що чіплявся Василь і до своєї родички, якій теж пропонував подібні заробітки. Ця дівчинка дружила із Інною та Тамарою, але категорично відмовила своєму дядькові. Потім вона на півтора місяці поїхала до бабусі у село. Однак, щойно повернулася, Василь знову кинувся вмовляти її прийти до нього у гараж, але вона ніколи туди не ходила.
Як повідомила помічник прокурора міста Луцька Катерина Балас, нещодавно Василя за розбещення малолітніх засудили до шести років позбавлення волі. Хоча й адвокат переконував представників феміди, що його підзахисний ні в чому не винен, оскільки дівчата до нього ходили добровільно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
тиць-здиць Показати IP 2 Лютого 2012 12:56
Та ніякий він не педофіл. Банальний лигар-імпотент. І "новини" ваші про нього розраховані на таких самих імпотентів-дрочерів. Тьху...
отакоі Показати IP 2 Лютого 2012 13:39
Дядька попав. А дівчат буде покарано? за простітуцію
Вася Показати IP 2 Лютого 2012 15:44
Судячи по всьому жінку жаба задушила. А стосовно 12 річних юнок, то як вбачається зі статті силою ніхто нікого не тянув. Приходили бабло заробляти. Педофіл повівся на дешевих "путан".
))) до Вася Показати IP 2 Лютого 2012 16:12
потому и срок получил не очень большой. но закон нарушен. взрослому спать с малолетками низзя. отвечает взрослый.
Васі до Вася Показати IP 3 Лютого 2012 12:57
точно і я так подумав. не вдув бабі, а хочеться... Та що він таке зробив? пестив? і всього? І ще бабло платив?І дівчата нічого не казали мамам? Значить то батьки винні!
! Показати IP 2 Лютого 2012 16:48
Як казав герой старого прикольного фільму "Не может быть" :"Грубый век, грубые нравы, романтизьму нет!", а якщо серйозно, то якась повна деградація, як дядьків так і "юнок", аморальність, розпущеність, отваринення - ТЬФУ!!!!
педофил N1 Показати IP 2 Лютого 2012 19:50
побольше бы таких историй..
Інна Показати IP 3 Лютого 2012 00:14
мене більше шокоють ті дівчата...бо то все було добровільно...ще й з азартом...а те, що в дядька з головою проблеми - то факт...Геть люди Бога не бояться...світ перевернувся...як вже таке мале може бути таке розпущене.................
Інна Показати IP 3 Лютого 2012 00:15
p.s. замість шокоють - шокують
Степан Показати IP 3 Лютого 2012 09:07
Дядька за розбещення - на зону мотати строк, юнок - лозою по одному місці за зайняття проституцію. Фактично збочинець привчив дівчат до справ, про які їм тяжко буде забути (так як це їхні перші безсоромні втіхи та додатковий заробіток). Тому, їм необхідно пройти реабілітацію у психологів для уникнення повторень подібних ситуацій
Вася до Степан Показати IP 3 Лютого 2012 10:23
Не факт що привчив до тих справ. Можливо все навпаки..))))
Вася до Степан Показати IP 3 Лютого 2012 10:29
Не факт що привчив до тих справ. Можливо все навпаки..))))
зaгрeб Показати IP 3 Лютого 2012 09:17
А он случайно не являетса членом комсомола?
Є до зaгрeб Показати IP 3 Лютого 2012 10:08
Он просто является членом
Степан Показати IP 3 Лютого 2012 09:24
Так само, як дівчатка - жовтенятками.
YT Показати IP 3 Лютого 2012 10:59
От жовтенятка якраз х..нею не страждали, вони носили зірочки і читали казочки про Ілліча, піонери марширували по півроку готуючись до показушного шоу щось про стрій і пісню,готувались цілий рік до урочистої лінійки з вогнищем, зубрили житія "піонерів-героїв" про Валю Котика наприклад, комсомольці без кінця засідали на зборах і комітетах, читали "Молоду гвардію",пахали на суботниках, тобто всі були "при ділі", а "сексу в СССР не було" навіть у тьоть і дядь,не те що в малявок, про це весь світ знав. Так що не чіпайте жовтеняток.
ото дожилися Показати IP 3 Лютого 2012 11:11
тут і батьки тих дівчаток мають відповісти перед судом як і куди вони дивлться- дівчатка хоч і малолітні але явно повії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus