USD 40.80 41.10
  • USD 40.80 41.10
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.30 10.44

Історії про азовців у Ковелі заклеюють рекламою кредитів

10 Листопада 2023 08:08
Кредити важливіші за людські життя? З таким питанням до ковельчан звернулася дружина загиблого воїна й мама полоненого захисника Світлана Богдан. Жінка розклеїла на вулицях свого міста постери про полонених бійців «Азову», а невідомі заклеїли їх оголошеннями про кредити.

Її постери – про теракт в Оленівці, який забрав життя 53 військовополонених азовців, про те, що майже 700 воїнів бригади вже другий рік перебувають у полоні, йдеться в сюжеті 12 каналу.

Читати ще: «Вони корчилися від болю і кричали», – звільнений з полону медик про трагедію в Оленівці

Жінка не розуміє, як люди власноруч можуть на такі повідомлення клеїти будь-що. До слова, ці постери жінка друкує за власні гроші.

«Це так зачепило... Така байдужість. Хоч у мене неодноразово так було. Наклеювали, але я підходила, зривала, поправляла. Це ж і файли купувалися, і постери на твердову папері. Хотілось би просто, щоб була інформація. Не кожен хоче десь там у соцмережі шукати. Просто підійшли, по QR-коду відкрили і там багато інформації. Може, я така наївна, але я сподіваюся, що QR-код, можливо, зацікавлює молодь», – розповіла Світлана Богдан.

Жінка – мама двох захисників України. Азовець Андрій Богдан – нині в російському полоні, а Анатолій Богдан боронить державу на фронті. Наприкінці жовтня цього року ковельчанка втратила на війні чоловіка. 50-річний Ярослав Богдан помер внаслідок важкого поранення на фронті. Поховали Героя на Алеї почесних поховань міського кладовища.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Окс Показати IP 10 Листопада 2023 08:59
Ось таке у нас суспільство. І ніхто не хоче зрозуміти пані Світлану.
Олександр Показати IP 10 Листопада 2023 12:14
На мою думку є декілька проблем цих подій. З точки зору моралі - робота наклеювачів реклами кредитів - це прояв рівня моралі, який "нижче плинтуса" і суспільство має активно реагувати на такі ганебні дії рекламодавців. З точки зору закону про рекламу - тут не все так просто. Місця для оголошень та реклами мають бути визначені власниками споруд, де розміщуються оголошення та реклама. Час перебування оголошення чи реклами має бути визначений, а за порушення цих норм має бути покарання і це має бути доведено до рекламодавців і власників оголошень.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus