USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Юні локачинці святкували відкриття спортмайданчику зі штучним покриттям

31 Жовтня 2008 18:50

Роботи з будівництва спортивного майданчика зі штучним покриттям у селищі Локачі, що на Волині,завершені. З цієї нагоди у населеному пункті 29 жовтня відбулось урочисте відкриття міні-футбольного поля, в якому взяли участь представники районної влади, – повідомляють 31 жовтня «Волинські Новини».

На свято був запрошений колишній наш земляк, кандидат у майстри спорту, відомий у минулому нападник луцької «Волині», а нині тренер цієї команди (гравців 1996 року народження) Микола Кльоц. Зі штрафної лінії він виконав перший удар по воротах, які впевнено захищав начальник відділу освіти РДА Михайло Скопюк – у минулому футболіст та воротар.
 
Перші змагання, які проведені на новому футбольному полі, – першість району серед юнаків на приз клубу «Шкіряний м’яч». У фінальній частині право на перемогу виборювали 9 команд у трьох вікових групах. Успішно виступили юні спортсмени Козлівської, Заячицівської, Зубильненської ЗОШ І-ІІ ступенів.
 
Серед шкіл І-ІІІ ступенів у двох вікових групах перемогу святкували учні  НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія». Призерами стали команди Затурцівської ЗОШ, Привітненької ЗОШ, Маньківської ЗОШ. Від відділу освіти та Локачинської ДЮСШ  переможці турніру отримали  кубки, дипломи та м’ячі. Цінними подарунками відзначені кращі гравці:
Андрій Андрусик, Василь Одіон, Андрій Торчинюк, Вадим Тимошук, Павло Сидорук, Андрій Тимофіюк та Олександр Чапелла.
 
До речі, облаштуванням спортивного майданчика займалися директор ПП «МЕГА-ВОД» Віталій Веселуха та керівник «Спортелітбуду» Володимир Рудюк.
 
Довідково:
 
Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням від 20 серпня затвердив план заходів із підготовки та відзначення 500-річчя заснування селища міського типу Локачі. Відповідальним за виконання цього плану Юлія Тимошенко визначила Локачинську РДА.
У додатку до розпорядження уряду № 1100-р, із нагоди річниці волинського райцентру передбачено низку заходів та орієнтовну їхню вартість. Основний «тягар» ляже на плечі державного бюджету (орієнтовно 1798 тисяч гривень) та майже 120 тисяч планується виділити з місцевого бюджету.
Готуючись до поважного ювілею, що святкувався 27 і 28 вересня, у селищі провели капітальні ремонти місцевого меморіалу Слави, приміщення районного будинку культури та дитсадка, упорядкували братську могилу жертв фашизму, проклали дороги по вулицях Володимирській та Жовтневій. Із запланованих до 500-ліття заходів не відбулося лише відкриття дитячого та спортивного майданчиків. Завершити їх завадили дощі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus