USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Юні нововолинці декламували Шевченка

1 Березня 2013 10:06
У Нововолинську відбувся міський конкурс читців до дня народження Тараса Шевченка.

Так, з метою популяризації творчої спадщини Тараса Шевченка, формування естетичного смаку у підростаючого покоління, виявлення та підтримки обдарованих дітей, патріотичного виховання учнівської молоді на творах великого Кобзаря, відбувся міський конкурс юних читців, присвячений 199-й річниці від дня народження Тараса Шевченка.

Про це інформують на сайті Нововолинської міської ради.

У заході взяли участь школярі різних вікових категорій навчальних закладів міста, які декламували вірші Великого Кобзаря.

Перше місце у конкурсі виборола Тетяна Попович, учениця Нововолинської гімназії. Друге місце розділили Володимир Сівак (НВК №1), Богдан Махонько (гімназія) та Богдана Дубенюк (ЗОШ №6). Третє місце посіли Гліб Максименков (ЗОШ №8), Ольга Гаківник (ЗОШ №7), Вікторія Махновська (ЗОШ №6) та Роман Хорошилов (ЗОШ №2).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus