USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 40.95 41.40
  • PLN 10.16 10.45

Юніорська «Волинь» перемогла у різдвяному турнірі. ФОТО

16 Січня 2012 16:59
9-11 січня в Івано-Франківську відбувся дитячий футбольний турнір «Прикарпатське Різдво 2012». Участь у ньому взяли і дві юніорські команди із Волині.
Про це повідомляє сайт ФК «Волинь»
Гра проходила у двох вікових категоріях – U-9 (гравці 2002 року народження) та U-11 (гравці 2000 року народження). Команди ДЮФШ «Волинь» виступали під керівництвом тренерів Анатолія Чижа та Василя Войтовича.
Згідно з регламентом турніру, на першому етапі команди у двох групах по п’ять учасників змагалися в одноколовому турнірі, після чого розігрували у стикових матчах рейтингові місця.
У старшій віковій категорії підопічні Анатолія Чижа на груповому етапі у перший день турніру поступилися харківському «Металісту» – 1:3 й зіграли внічию 3:3 з бурштинським «Енергетиком».
Наступного дня наші хлопці спочатку поступилися львівським «Карпатам» – 0:1, після чого в останньому матчі розгромили місцеву команду «Юніор-2» з рахунком 7:0.
Посівши третє місце в групі, лучани у стиковому матчі за 5-6 місця зустрілися з однолітками з київського «Динамо» і вийшли переможцями у цьому двобої – 1:0.
Команда молодшої вікової категорії під керівництвом Василя Войтовича зіграла більш успішно. У груповому турнірі юні волиняни перемогли бурштинський «Енергетик» – 3:0, СДЮШОР (Калуш) – 5:0, київське ЦСКА – 2:1 і лише один поєдинок (з місцевим «Юніором-1») завершили внічию – 1:1.
Посівши перше місце, «Волинь» вийшла до фіналу турніру, де суперником стала команда київського «Арсеналу». Однак і цей матч пройшов за переваги луцької команди і завершився упевненою перемогою – 3:0. Крім того, нападник «Волині» Валентин Рубчинський став кращим бомбардиром змагань у своїх віковій категорії, забивши у ворота суперників 10 м’ячів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus