USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Футбол у Луцьку: «Волинь» проти «Говерли». 4:2. ФОТО. ВІДЕО

17 Травня 2015 18:50
У Луцьку із рахунком 4:2 завершився матч 24-го туру української футбольної Прем'єр-ліги, в якому "Волинь" приймає на своєму полі ужгородську "Говерлу".
У цьому матчі зустрілися 7-а і 12-а команди турнірної таблиці змагань відповідно.

На 73-й хвилині гол з 37-го сектора забив нападник лучан Дмитро Козьбан. Після навісу зі штрафного захисник не зумів вибити м'яч і Козьбан завдав удару в падінні через себе - м'яч пролетів між ногами у Коваля: 4:2.


На 64-й хвилині - 5 гол. Забив півзахисник Ерік Бікфалві.


На 45-й хвилині гол з 37-го сектора забив Сергій Мякушко (Говерла). 2:2


На 28-й хвилині - третій гол - зігравши в "стінку" з Шацьких, Максим Фещук (Говерла) з 29-го сектора низом точно пробив повз Шуста. 2:1


На 22-й хвилині - другий гол - з 44 сектору забив півзахисник Міхель Бабатунде.


На 7-й хвилині - перший гол. Гол з 34-го сектора забив півзахисник Олександр Кобахідзе (Волинь). Шарпар намагався по центру увірватися в штрафний "Говерли", але Шацьких з-під ніг півзахисника вибив м'яч. Першим на підборі виявився Кобахідзе, який точно пробив у ближній верхній кут.


Внутрішні розбірки двох західноукраїнських команд, як правило, мають підвищений градус напруги. Загальна перевага в цій парі належить лучанам, але пам'ятна «образа» річної давнини змусила саме «Волинь» показати найкращі якості. Нагадаємо, рік тому в Ужгороді лучани ганебно поступилися у столиці Закарпаття 0:6. Восени ж у матчі першого кола зафіксували бойову нічию 0:0 із однаково рівними і небезпечними шансами обох команд на перемогу.

Зараз, коли великих турнірних завдань, жодна з сторін не вирішувала, саме переконливий реванш може вважатися чи не головним стимулом господарів. Попередні тури також підштовхують до прогнозу на користь лучан, адже вони двічі поспіль домоглися престижних нічиїх проти «Шахтаря» і «Металіста», тоді як ужгородці паралельно ставлять антирекорди в захисті, а «на нуль» не можуть зіграти більше півроку.


Попередньо наставник "Говерли" В'ячеслав Грозний не став змінювати себе і за звичаєм назвав свого найближчого суперника - луцьку "Волинь" - фаворитом завтрашнього матчу.

"Ця команда є фаворитом, звичайно. По-перше, "Волинь "грає вдома. По-друге, вона вища нас. Бореться за єврокубкові місця." Волинь "- фаворит у матчі з нами за всіма складовими, на жаль. Не приховую, що мікроклімат в моїй команді мені не подобається. Чашку, яка розбилася, склеїти неможливо. Я просто попросив футболістів чисто професійно гідно дограти сезон заради майбутнього закарпатського футболу ", - сказав Грозний каналу" Футбол 1".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
FC Показати IP 17 Травня 2015 17:48
Ха блін Шуст - красава!:))) У другому таймі Волинь підсяде і Говерла мінімум ще один вкотить!!!:) На склад Волині подивіться, де хоч один вихованець клубу?! Ганьба!!! Тому така гра і такі результати клубу!!!:(
hi hi hi Показати IP 17 Травня 2015 20:01
a wu zamitulu, scho ljydej majze i ne bylo ? stadion majze pystuj.....fanatiw i wboliwalnukiw znachno pomenschalo.....!!!!!!
Просто мама до hi hi hi Показати IP 18 Травня 2015 15:45
Бо всі підкаблучники пішли з жінками на святкування у Порт Сіті.
Анонім Показати IP 17 Травня 2015 21:54
"Зрителей-полный стадион". Так и будет в дальнейшем. "Ультрас" будут приравнены к террористическим организациям и будут запрещены, а на проплаченый футбол никому не интересно будет ходить.
Якубович Показати IP 17 Травня 2015 23:07
а чого знизу в верх новина йде?)
ВН до Якубович Показати IP 19 Травня 2015 09:05
Тому що оновлювалася онлайн)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus