USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ющенко м’язами не гратиме?

13 Вересня 2008 15:11
Президент України Віктор Ющенко не застосовуватиме сили для втримання влади. У цьому певен голова «ЄЦ» Ігор Кріль, – інформують 13 вересня «Волинські Новини».
Ігор Кріль висловив певність, що жодного «силового сценарію» в Україні не буде. Інформацію ж про можливе силове введення прямого президентського правління чинним главою держави голова «Єдиного Центру» охрестив «уткою», яку запустили біло-сердечні для «оправдання своєї зради».
Водночас він звинуватив БЮТ у тому ж самому: мовляв, якщо до влади прийде Юлія Тимошенко, то в Україні розпочнуться репресії.
Окрім того, наразі «єдиноцентристи» не хочуть називати своїх політичних партнерів, навіть потенційних. «Ми не хочемо сьогодні відповідати на такі питання», – зазначив Ігор Кріль і додав, що в «ЄЦ» готовий до співпраці з різними політичними силами. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цимбора Показати IP 13 Вересня 2008 15:18
Який БЮТ наклепи наводить? Чудо ти закарпатське! Прочитай краще:http://www.dt.ua/1000/1550/63992/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus