USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ющенко нагородив двох волинянок

27 Березня 2009 11:18
Віктор Ющенко присвоїв двом волинянкам почесне звання «Заслужений працівник культури України». Про це йдеться в указі Президента, оприлюдненому сьогодні, 27 березня, – повідомляють «Волинські Новини».
Як ідеться в указі глави держави, Ющенко нагородив обох волинянок за «значний особистий внесок у розвиток національної культури, вагомі творчі здобутки і високий професіоналізм».
Таким чином, почесне звання «Заслужений працівник культури України» присвоєно голові Волинського обласного осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва України Зої Навроцькій та директорові Білинського сільського будинку культури Валентині Повх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus