USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ющенко подарував Волині двох суддів

26 Липня 2008 13:54

Президент України Віктор Ющенко підписав два укази, згідно з якими на Волині почнуть працювати два нових служителі Феміди. Відповідні укази оприлюднені на офіційному ВЕБ-сайті глави держави, - повідомляють 26 липня "Волинські Новини".
Згідно з указом Президента України № 674/2008 "Про призначення суддів" Ірина Токарська призначена суддею Маневицького районного суду Волинської області строком на п'ять років.
Окрім того, ще одним указом Ющенко перевів суддю Горностаївського райсуду Херсонщини Віталія Ковтуненка "на роботу на посаді судді Луцького міськрайонного суду Волинської області у межах п'ятирічного строку".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus