USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ющенко сказав, що розчарований Майданом

22 Листопада 2009 11:24
Президент України Віктор Ющенко визнав, що він допускав помилки. І, перш за все, це стосується команди, яка з ним працювала, особливо на початку його президентства.
Про це він сказав, виступаючи на відкритті пам’ятника Тарасу Шевченку в селі Криві Коліна Черкаської області, повідомляє «Українська правда»
«Я був дуже наївним, починаючи з того, що я думав, що люди, які стоять за моєю спиною на Майдані, будуть мислити як я. Що перенести їх з Майдану до крісел, і ми отримаємо другий прорив. На жаль, ні», - зауважив Ющенко.
За його словами, бути на Майдані – це одне, а бути професіоналом – зовсім інше.
«Для того, щоб сформувалась команда, не потрібен Майдан, і не рік (на посаді) президента, і не два», - сказав він, додавши, що це проблема становлення Української держави.
«Повірте, поки не перевіриш у бою, важко давати оцінки через Майдан іншим політикам. Моє розчарування таке, як і ваше. Хіба я не хочу, щоб у нас було краще, хіба я не перебрав усю команду?», - сказав президент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Дядечко Показати IP 22 Листопада 2009 12:42
Ну просто наївне дитя... Пробачте йому і оберіть вдруге. І втретє... А Майдан йому не потрібний звісно.
Dmytro Показати IP 22 Листопада 2009 13:03
А я розчарований усіма політиками що стояли на майдані.
Юка Показати IP 22 Листопада 2009 13:47
люди розчаровані не лише тими, хто стояв за спинами у Ющенка, але й, в першу чергу, ним самим.
seal Показати IP 22 Листопада 2009 14:51
Якщо він розчарований Майданом, значить, в першу чергу, він розчарувався у власному народі! Адже, Майдан, це не ті особи, які стояли на сцені і несли нам солодкі обіцянки. В першу чергу - це люди, яким стало не байдуже, що їх обманюють і з їхньою думкою не рахуються!!!! І, якщо Ющенко розчарувався у народі, який, по суті, на руках вніс його у президентське крісло, то як можна сподіватись на підтримку того ж таки народу на майбутніх президентських виборах. По-моєму, такими заявами п.Ющенко вбиває останні цвяхи в домовину своєї політичної кар'єри.
seal Показати IP 22 Листопада 2009 15:28
До речі. Сьогодні 5-а річниця Майдану! День Свободи - свято, яке, між іншим, запровадив Віктор Андрійович і тепер сам же в ньому розчарувався. P.S. Всіх небайдужих і свободолюбивих зі святом!!!
alex Показати IP 22 Листопада 2009 19:07
"За його словами, бути на Майдані – це одне, а бути професіоналом – зовсім інше." В першу чергу Ющенко показав, що йому до профеналізму ще дуже далеко. Ганьба Ющенку, мати такі можливості і розбазарити їх... А Майдан був і залишив слід в історії.
Юка Показати IP 22 Листопада 2009 21:43
До seal: цвяхи у домовину своєї політкар'єри Ющенко вбив не заявами, а 5-річною бездіяльністю у м'якому президентському кріслі
seal Показати IP 22 Листопада 2009 21:55
До Юки. Дозвольте з Вами трішечки не погодитися. Можливо, якби він 5 років нічого не робив, користі було б більше. Так ні ж. То Кабмін у відставку, то Януковича прем'єром, то вето на потрібні країні закони.
Юка Показати IP 23 Листопада 2009 00:07
До seal: погоджуюсь, бездіяльність він проявив у відношенні до українського народу :(
Олександр Показати IP 23 Листопада 2009 08:59
Нагадаю, що тоді були не стільки за Ющенка, скільки проти Януковича...
Обурений Показати IP 23 Листопада 2009 10:33
Люди та це ж неадекватного му.ака ми вибрали президентом! Він сам не розуміє що морозить! Cкільки своїх же відданих людей він не тільки зрадив а й знищив. Таких на Волині немало знайдеться і серед посадовців і серед простих людей.
Олександр Показати IP 23 Листопада 2009 12:42
Ющенко киданув не лише Український народ, Майдан, а й людей які пішли працювати в партію яку він очолює зробивши її другою ЗА ЄДУ, з тою лиш різницею що в За ЄДУ давали своїм на єду, а Ющенко і на те недає!
ппппп Показати IP 23 Листопада 2009 13:30
Знав би ющенко як в ньому як президенті розчарувалась нація.Треба мати совість розчаровуватись в людях які хоч щось зробили для держави на від міну від містера ПАсічника
Юрій Показати IP 23 Листопада 2009 13:31
Майдан привів до влади нову генерацію політиків, які на відміну від Ющенка, вже зробили багато доброго для людей і для держави. Саме Ющенко своїми безглуздими, шкідливи вчинками та бездіяльністю змарнував час, можливості голови держави і втратив безпрецендентний кредит довіри як в Україні та і у закордонних друзів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus