USD 39.50 39.95
  • USD 39.50 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Ющенко вдруге зруйнував демократичну коаліцію,– Юлія Тимошенко

4 Вересня 2008 12:00
У стенограмі звернення до народу Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко пообіцяла, що «буквально з завтрашнього» (4 вересня – «ВН») дня розпочне консультації з усіма політичними силами у парламенті для того, щоб створити систему консолідації, аби нарешті припинити розбрат, щоб сьогодні у парламенті і уряді створити осередок стабільності. Про це 4 вересня повідомляють «Волинські Новини».
 
Виступивши у зверненні до народу, лідерка БЮТ та Голова Кабінету Міністрів України Юлія Тимошенко, наголосила, що «партія «Наша Україна» в односторонньому порядку вийшла з демократичної коаліції», хоча Прем’єр-міністр «тримала цю вистраждану коаліцію, боролася за неї з останніх своїх сил, утримувала її від розпаду угодами, гарантіями, вмовляннями, всім, чим могла».
 
«А тим, хто підписав руйнацію демократичної коаліції, потрібно було робити такі демарші в той час, коли Секретаріат Президента і Президент особисто руйнували демократичну коаліцію, а не робити демарш по руйнації останнього, що залишилось у вас і у вашого Президента», – зазначила вона.
 
Тому глава Кабміну звернулася до колег і соратників з «Нашої України» з проханням не руйнувати «останні демократичні барикади, тому що демократична коаліція може і повинна існувати».
 
«У вас є цілих 10 днів для того, щоб без ультиматумів, без вимог, без провокацій спокійно повернутися в демократичну коаліцію. Ніякі голосування в парламенті, ніякі рішення, на які ви посилаєтесь, особливо вони абсолютно не відповідають дійсності, не можуть бути причиною для виходу із коаліції. Якщо 8 місяців я і наша команда терпіли все і не дозволили собі зруйнувати демократичну коаліцію, то і вам потрібно цінувати її так само, як цінуємо і будуємо її ми», – сказала Юлія Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus