USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Іван Малкович у Луцьку отримав подяку міського голови

17 Квітня 2018 16:30
Подяку за багаторічну творчу працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у популяризацію української книги, а також активну участь в культурному житті міста Луцька отримав письменник та видавець Іван Малкович.

Подяку вручив виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт 17 квітня у Палаці культури.

«Хочу від себе особисто, від імені депутатського корпусу міської ради, керівництва міста, від всієї нашої громади подякувати за те, що ви знайшли час приїхати і зустрітися з лучанами. Я не пам’ятаю, коли останнього разу цей зал був настільки переповнений. Це говорить про те, що Луцьк є інтелектуальним містом і хоче бачити та чути успішних людей, людей, які є прекрасними поетами, чудовими видавцями та які зуміли створити самі себе. Я не сумніваюся, що ця зустріч запам’ятається молоді, яка чекає мудрого слова, яке ми почуємо у цьому залі, тому ще раз висловлюю вам слова вдячності», - зазначив Григорій Пустовіт.
Тож, він вручив Івану Малковичу подяку за багаторічну творчу працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у популяризацію української книги, а також активну участь в культурному житті міста Луцька.

Також директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» отримав подяку, яку вручила проректор з науково-педагогічної роботи, євроінтеграції та роботи зі студентами Анна Данильчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Світлана Показати IP 17 Квітня 2018 17:08
З вашої новини виходить, що головний в цьому дійстві був Пустовіт. І майже нічого про цікавий феєричний і захоплюючий виступ самого Малковича!
... до Світлана Показати IP 17 Квітня 2018 17:39
Якщо вам цікава постать Івана Малковича, то вже згодом на веб-сторінках видання чекайте обширний матеріал про зустріч з письменником та видавцем

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus