USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Івіца Жуніч - про роботу з Кварцяним та перехід у «Чорноморець»

20 Вересня 2017 07:00
Новачок «Чорноморця» Івіца Жуніч розповів про обставини свого переходу в Одесу, а також пригадав роботу з Віталієм Кварцяним у «Волині», повідомляє Футбол24.

«Я міг потрапити в Україну ще взимку 2013 року, коли Олег Лужний очолював «Таврію», але саме в той період клуб отримав бан на два трансферних вікна. У результаті я опинився у «Волині», затримавшись в Луцьку на два сезони», – каже Івіца Жуніч.

«Було дуже приємно опинитися в клубі української Прем’єр-ліги. Перші пару місяців далися важко. Тренування були хороші, навантаження відчутні. Згодом звик. Можу сказати, що працювати з Кварцяним мені було комфортно. Йому імпонують високі футболісти. Якщо ти відповідально працюєш на тренуваннях – проблем з цим коучем не виникає. До слова, багато футболістів, що грали в тому складі, зараз продовжують кар’єру в Україні», – додав він.

Футболіст розповідає, що після Луцька отримав багато пропозицій з різних країн. Його кликали в другій німецький дивізіон, хорватську Рієку, Казахстан, Польщу, Данію, Бельгію, але порадившись з родиною, він вирішив спробувати сили в чемпіонаті Росії.

«Щоправда, в «Оренбурзі» я так і не отримав шансу закріпитися в основі. Сам не знаю, чому так сталося. До того як приїхати в Одесу, я провів пару днів в рівненському Вересі, був близький до підписання контракту, але в останній момент мій агент повідомив про варіант з Чорноморцем. Ми поспілкувалися по телефону з тренером, який знав мої можливості. У цьому місті традиційно була хороша команда, і я вирішив обрати «моряків». Захотілося приїхати сюди, щоб допомогти клубу», – каже Жуніч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus